Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Peru's Opleidingsschip "Unión" Betovert Menigten in Malaga

In een verbluffende vertoning van maritieme bekwaamheid is het geëerde opleidingsschip van Peru, de Unión, de pittoreske haven van Malaga binnengevaren en heeft het de harten van duizenden bezoekers veroverd die reikhalzend uitkijken naar de kans om zijn majestueuze dekken te verkennen. De stad gonst van opwinding nu de Unión een unieke gelegenheid belooft voor bezoekers om aan boord te stappen en de grootsheid van dit juweel van de Peruaanse marine te aanschouwen. Van zijn indrukwekkende gestalte tot zijn rijke maritieme geschiedenis, de Unión staat klaar om een onuitwisbare indruk achter te laten in Malaga tot en met woensdag.

Een Maritiem Wonder

Terwijl de Unión de haven van Malaga siert, trekken zijn imposante masten en gestroomlijnde ontwerp onmiddellijk de aandacht van toeschouwers. Met een indrukwekkende lengte van 115 meter staat dit driemastschip met volledige tuigage als een testament van de toewijding van Peru aan maritieme excellentie. Het schip, in 2014 in dienst genomen, dient als opleidingsschip voor de Peruaanse marine en geeft essentiële vaardigheden en kennis door aan de volgende generatie marineofficieren.

Open Dekken, Open Harten

Vanaf het moment dat de Unión voor anker ging in Malaga, groeide de anticipatie onder de inwoners en bezoekers van de stad. Het verwelkomende gebaar van het schip om zijn dekken open te stellen voor het publiek heeft de opwinding alleen maar vergroot. Tot en met woensdag hebben nieuwsgierige individuen en maritieme liefhebbers de mogelijkheid om aan boord te stappen en de innerlijke werking van dit nautische meesterwerk te verkennen. De bemanning van de Unión staat klaar om inzichten te delen over het marineleven, maritieme tradities en de indrukwekkende reis van het schip over de wereldzeeën.

Educatieve en Culturele Uitwisseling

Naast zijn rol als opleidingsschip fungeert de Unión als cultureel ambassadeur en bevordert het internationale goodwill tijdens zijn havenbezoeken. De aanwezigheid van het schip in Malaga biedt een unieke kans voor de lokale bevolking en toeristen om deel te nemen aan een culturele uitwisseling met de Peruaanse marine. Bezoekers kunnen meer te weten komen over de rijke maritieme erfgoed van Peru, de betekenis van de Unión en de toewijding van de zeelieden die het als hun thuis beschouwen tijdens hun opleiding.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto en meer info: Wikipedia

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram