Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Vier de Feria de Los Barrios van 13 tot 18 mei 2024!

Feria Los Barrios 2024

Maak je klaar om je onder te dompelen in plezier en traditie op de Feria de Los Barrios (Cádiz) deze mei! Dit jaar viert de feria het 175-jarig jubileum van de oprichting van de Broederschap van San Isidro en Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkrans, de beschermheiligen van de gemeente. Met een opwindend programma dat evenementen voor alle leeftijden omvat, belooft deze beurs onvergetelijk te worden.

Maandag 13 mei

Markeert het officiële begin van de feria met een spannende kroningsceremonie van de koninginnen en koningen, samen met de verschillende hofhoudingen. Mis ook de inspirerende openingsceremonie van Juan Manuel Ramírez Tocón en de optredens van de Asociación de Cultural Flamenca Barreña en van Nathan niet. De dag zal eindigen met de fantastische optocht om 20.30 uur en de spectaculaire verlichting om 23.30 uur, naast de ingang van de feria.

Woensdag 15 mei

Doe mee met de viering van de Dag van San Isidro met een bloemrijke parade door de centrale straten van Los Barrios. Gevolgd door een ontroerende mis ter ere van San Isidro en de processie van zijn beeld.

Donderdag 16 mei

Is de dag om de ouderen te eren met een traditionele lunch in Hotel Montera. Bovendien is deze dag de Dag van het Kind, waar de attracties slechts twee euro kosten! En als nieuwigheid van dit jaar wordt de voorkeurskaart geïntroduceerd. Zodat kinderen met speciale behoeften kunnen genieten van de attracties zonder lang in de rij te hoeven wachten.

Op deze inclusieve feria worden ook tijden zonder muziek gereserveerd van 18.00 tot 20.00 uur voor kinderen met autismespectrumstoornissen. Bovendien hebben we een paars punt om de veiligheid en het welzijn van alle deelnemers te waarborgen.

Met 13 stands op het feriaterrein is er een breed scala aan gastronomie en entertainment voor alle smaken. En maak je geen zorgen over het vervoer. De gratis toeristentrein is gedurende de hele feria operationeel om je door de hele gemeente te brengen en rechtstreeks naar het plezier!

Mis de Feria de Los Barrios niet en sluit je aan bij de viering van een traditie die diepgeworteld is in de geschiedenis en het hart van onze gemeente!

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram