Stranden Costa del Sol

Het is lekker bakken en braden op de mooie stranden van Torre del Mar, Torrox en Nerja

De Playas,
stranden van de Costa del Sol

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Andalusië, gelegen in het zuiden van Spanje, heeft een lange kustlijn langs de Middellandse Zee

De Costa del Sol is een kustparadijs dat bekend staat om zijn prachtige stranden en levendige kuststeden. Maar buiten de drukke toeristische hotspots liggen charmante kustdorpen die de authentieke charme en rust van de regio laten zien. Deze idyllische dorpjes bieden bezoekers de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte, zich onder te dompelen in de lokale cultuur en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zeekust. Van witgekalkte huizen versierd met kleurrijke bloemen tot smalle geplaveide straatjes, deze kustjuweeltjes bieden een prachtige mix van traditionele architectuur, adembenemende uitzichten en een ontspannen sfeer.

Betoverende Kustdorpen

Verspreid langs de Costa del Sol bieden deze betoverende kustdorpen een inkijkje in de rijke geschiedenis en unieke karakter van de regio. Of je nu op zoek bent naar een romantisch toevluchtsoord, een culturele onderdompeling of gewoon een serene ontsnapping, deze dorpen hebben voor ieder wat wils.


1. Playas de Malaga

Malaga, als bruisende kuststad aan de Costa del Sol, biedt verschillende prachtige stranden waar zowel bezoekers als locals van kunnen genieten. Hier zijn enkele populaire stranden in Malaga:

Playa de la Malagueta

Gelegen dicht bij het stadscentrum, is dit stedelijke strand gemakkelijk bereikbaar en biedt het een breed stuk gouden zand. Het is uitgerust met diverse voorzieningen zoals strandbars, restaurants en watersportfaciliteiten.

Playa de Pedregalejo

Gelegen ten oosten van het stadscentrum, staat dit charmante strand bekend om zijn traditionele vissershuisjes, bekend als "chiringuitos", die nu dienen als populaire restaurants aan het strand. Het heeft een levendige sfeer en is een favoriete plek voor zowel locals als toeristen.

Playa de Huelin

Gelegen in de wijk Huelin, is dit strand perfect voor gezinnen en biedt het een lang zandstrand, speeltuinen en promenades aan het strand. Het is goed uitgerust met faciliteiten zoals douches, toiletten en picknickplaatsen.

Playa de Guadalmar

Gelegen ten westen van de stad, staat dit strand bekend om zijn ongerepte zandduinen en rustige sfeer. Het is een geweldige plek om te ontspannen en biedt prachtige uitzichten op de omliggende natuurlijke landschappen.

Playa de San Andrés

Gelegen nabij het historische centrum van Malaga, ligt dit kleine strand verscholen tussen de haven van Malaga en het strand La Malagueta. Het is rustiger in vergelijking met andere stranden, waardoor het een vredige plek is om te ontspannen en van de zon te genieten.

2. Rincón de la Victoria 

Rincón de la Victoria is een kustplaats gelegen in de provincie Málaga, Spanje, en het biedt verschillende prachtige stranden langs de kustlijn. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Rincón de la Victoria:

Playa de Rincón de la Victoria

Dit is het belangrijkste strand van Rincón de la Victoria en strekt zich uit langs de promenade van de stad. Het biedt een breed zandstrand, strandbars en verschillende faciliteiten zoals douches en toiletten. Dit strand is populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen.

Playa de Torre de Benagalbón

Gelegen in de buurt van de wijk Torre de Benagalbón, staat dit strand bekend om zijn ontspannen sfeer en natuurlijke omgeving. Het biedt een rustige omgeving met minder drukte, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en tot rust te komen.

Playa de los Rubios

Ten oosten van Rincón de la Victoria gelegen, staat dit strand bekend om zijn pittoreske omgeving. Het is omgeven door kliffen en biedt prachtig uitzicht op de kustlijn. Het strand is minder druk en biedt een rustiger alternatief voor degenen die op zoek zijn naar een meer afgelegen strandervaring.

Playa de La Cala del Moral

Gelegen ten westen van Rincón de la Victoria, staat dit strand bekend om zijn charme en gezinsvriendelijke omgeving. Het biedt een breed scala aan diensten en voorzieningen, waaronder strandrestaurants, watersportactiviteiten en een boulevard met winkels en cafés.3. Playas de Benajarafe

Benajarafe is een kustdorp gelegen ten oosten van de stad Rincón de la Victoria, in de provincie Malaga, Spanje. Het biedt verschillende prachtige stranden langs de kustlijn. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Benajarafe:

Playa de Benajarafe

Dit is het belangrijkste strand van Benajarafe en staat bekend om zijn lange strook zandstrand. Het biedt helder water en een vredige sfeer, waardoor het een populaire plek is om te zonnebaden en te zwemmen. Het strand is goed uitgerust met voorzieningen zoals strandbars, restaurants en douches.

Playa del Hornillo

Gelegen ten oosten van Benajarafe, is Playa del Hornillo een schilderachtig strand dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. Het biedt een mix van zand en kiezels en wordt omgeven door kliffen, wat zorgt voor een prachtige achtergrond. Het strand is relatief rustig en biedt een rustige omgeving om te ontspannen.

Playa de las Palmeras

Gelegen ten westen van Benajarafe, wordt dit strand gekenmerkt door de palmbomen die de kustlijn omringen, waardoor het een tropisch gevoel krijgt. Het biedt een breed zandstrand en rustig water, waardoor het ideaal is voor gezinnen en strandgangers die op zoek zijn naar een vredige omgeving.

Playa de Valle-Niza

Verder naar het oosten gelegen, is Playa de Valle-Niza een afgelegen strand dat bekend staat om zijn rust. Het biedt een mix van zand en kiezels en wordt omgeven door kliffen. Het strand is minder druk en biedt een serene omgeving om te zonnebaden en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied.

4. Playas de Torre del Mar

Torre del Mar is een populaire kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en levendige sfeer. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Torre del Mar:

Playa de Torre del Mar

Dit is het belangrijkste strand van Torre del Mar en strekt zich uit langs de levendige boulevard. Het biedt een breed zandstrand en kristalhelder water, perfect om te zonnebaden en te zwemmen. Het strand wordt goed onderhouden en is voorzien van faciliteiten zoals strandbars, restaurants en watersportactiviteiten.

Playa de Almayate

Gelegen ten oosten van Torre del Mar, is Playa de Almayate een rustiger strand dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. Het biedt een meer serene en vredige sfeer in vergelijking met het belangrijkste strand. Het strand is omgeven door duinen en biedt prachtig uitzicht op de kustlijn.

Playa de Poniente

Gelegen ten westen van Torre del Mar, is Playa de Poniente een ruim en gezinsvriendelijk strand. Het heeft een breed zandstrand en is uitgerust met faciliteiten zoals strandbars, restaurants en speeltuinen. Het rustige water maakt het geschikt om te zwemmen en voor watersportactiviteiten.


5. Playas de Caleta de Velez

Caleta de Velez is een kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het biedt verschillende prachtige stranden langs de kustlijn. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Caleta de Velez:

Playa de Caleta de Velez

Dit is het belangrijkste strand van Caleta de Velez en staat bekend om zijn brede strook gouden zand. Het biedt rustig en helder water, ideaal om te zwemmen en te zonnebaden. Het strand wordt goed onderhouden en biedt faciliteiten zoals strandbars, restaurants en watersportactiviteiten.

Playa de Mezquitilla

Gelegen ten westen van Caleta de Velez, is Playa de Mezquitilla een charmant strand met een ontspannen sfeer. Het heeft een mix van zand en kiezels en biedt een rustigere sfeer in vergelijking met het belangrijkste strand. Het strand is omgeven door palmbomen en biedt faciliteiten zoals strandbars en douches.

Playa de Lagos

Gelegen ten oosten van Caleta de Velez, is Playa de Lagos een schilderachtig strand dat verscholen ligt tussen kliffen. Het biedt een meer afgelegen omgeving en is minder druk, waardoor het een geweldige plek is voor mensen die op zoek zijn naar rust. Het strand staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en kristalhelder water.

6. Algarrobo Costa

Algarrobo Costa is een kustgebied gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en rustige sfeer. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Algarrobo Costa:

Playa de Algarrobo Costa

Dit is het belangrijkste strand van Algarrobo Costa en is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Het biedt een breed uitgestrekt gouden zandstrand, helder water en een scala aan faciliteiten, waaronder strandbars, restaurants en watersportactiviteiten. Het strand wordt goed onderhouden en biedt een levendige en bruisende sfeer.

Playa de las Palmeras

Gelegen ten westen van Algarrobo Costa, is Playa de las Palmeras een schilderachtig strand dat bekend staat om zijn met palmbomen omzoomde boulevard. Het biedt een mix van zand en kiezels en biedt een meer rustige omgeving in vergelijking met het belangrijkste strand. Het strand is goed uitgerust met faciliteiten zoals strandrestaurants en ligstoelen.

Playa de Algarrobo Norte

Gelegen ten oosten van Algarrobo Costa, is Playa de Algarrobo Norte een rustiger strand met een meer afgelegen sfeer. Het heeft een zanderige kustlijn en kristalhelder water, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te zonnebaden. Het strand is omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt prachtige uitzichten op de kustlijn.


7. Torrox Costa

Torrox Costa is een populaire kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en aangename mediterrane klimaat. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Torrox Costa:

Playa Ferrara

Dit is het belangrijkste strand van Torrox Costa en strekt zich uit langs de levendige boulevard. Het biedt een lange strook fijn goudkleurig zand, helderblauw water en een scala aan faciliteiten, waaronder strandbars, restaurants en watersportactiviteiten. Het strand wordt goed onderhouden en biedt een levendige sfeer.

Playa El Morche

Gelegen ten westen van Torrox Costa, is Playa El Morche een charmant strand dat bekend staat om zijn ontspannen sfeer. Het heeft een breed zandstrand en rustig water, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen en zonnebaders. Het strand is omzoomd met chiringuitos (strandbars) waar bezoekers kunnen genieten van verfrissende drankjes en lokale gerechten.

Playa Calaceite

Gelegen ten oosten van Torrox Costa, is Playa Calaceite een schilderachtig strand met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het biedt een mix van zand en kiezels en is omringd door kliffen, wat zorgt voor een schilderachtige omgeving. Het strand is relatief rustig en biedt een vredige sfeer om te ontspannen en te zonnebaden.

Playa Mazagarrobo

Verder naar het oosten langs de kust van Torrox Costa ligt Playa Mazagarrobo, een afgelegen strand dat bekend staat om zijn rust. Het biedt een zandstrand en kristalhelder water, waardoor het een geweldige plek is om te zwemmen en te snorkelen. Het strand wordt omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een vredige ontsnapping aan de drukte.

8. Playas de Nerja

Nerja is een schilderachtige kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en natuurlijke schoonheid. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Nerja:

Playa Burriana

Dit is het grootste en meest populaire strand in Nerja. Het biedt een uitgestrekte gouden zandstrook, helder blauw water en een levendige sfeer. Het strand is goed uitgerust met voorzieningen zoals strandbars, restaurants, watersportactiviteiten en ligstoelverhuur. Het is een favoriet onder zowel de lokale bevolking als toeristen.

Playa de la Torrecilla

Gelegen ten westen van het stadscentrum, is Playa de la Torrecilla een charmant strand dat bekend staat om zijn ontspannen sfeer. Het heeft een mix van zand en kiezels en biedt een rustigere sfeer in vergelijking met Playa Burriana. Het strand is voorzien van faciliteiten zoals douches, restaurants en ligstoelen.

Playa el Salón

Gelegen in de buurt van het Balcon de Europa, is Playa el Salón een klein en gezellig strand dat zich tussen kliffen bevindt. Het biedt een schilderachtige omgeving met rustig water en een relaxte sfeer. Het strand is omgeven door palmbomen en biedt faciliteiten zoals strandbars en douches.

Playa Calahonda

Gelegen ten oosten van het Balcon de Europa, is Playa Calahonda een prachtig strand dat bekend staat om zijn kristalheldere water en rotsachtige omgeving. Het is een kleiner strand dat een meer afgelegen sfeer biedt. Het strand is populair bij snorkelaars en duikers vanwege de rijke onderwaterwereld.

Playa Carabeillo

Dit kleine baai-strand ligt ten oosten van Playa Burriana en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Het biedt helder water en een vredige omgeving, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen. Het strand is bereikbaar via een trap.


9. Playas de Maro

Maro is een klein dorpje gelegen vlakbij Nerja, in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige natuurlijke landschappen en mooie stranden. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Maro:

Playa de Maro

Dit is het belangrijkste strand van Maro en wordt vaak beschouwd als een van de mooiste stranden in de regio. Het heeft kristalhelder turquoise water, ongerept wit zand en dramatische kliffen die de baai omringen. Het strand is relatief afgelegen en biedt een vredige en ongerepte sfeer.

Playa de las Alberquillas

Gelegen ten westen van Maro, is Playa de las Alberquillas een verborgen juweeltje verscholen in een kleine baai. Het biedt een meer afgelegen en intieme strandervaring, met helder water en een rotsachtige kustlijn. Het strand is omringd door kliffen en biedt een schilderachtige omgeving om te zonnebaden en te snorkelen.

Playa del Cañuelo

Gelegen ten oosten van Maro, is Playa del Cañuelo een afgelegen strand dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. Het bevindt zich in een beschermd natuurpark en biedt een ongerepte omgeving met helder water, goudkleurig zand en weelderige vegetatie. Het strand is te bereiken via een schilderachtig wandelpad en biedt een rustige toevluchtsoord weg van de drukte.

Deze stranden in Maro staan bekend om hun ongerepte schoonheid, helder water en vredige sfeer. Of je nu op zoek bent naar een afgelegen plek of een schilderachtige kustervaring, de stranden van Maro bieden een serene en idyllische omgeving waar strandliefhebbers van kunnen genieten.

10. Playas de Torremolinos

Torremolinos is een populaire kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn levendige stranden en bruisende sfeer. Hier zijn enkele van de bekendste stranden in Torremolinos:

Playa de la Carihuela

Dit is een van de bekendste en populairste stranden in Torremolinos. Het biedt een lange strook zandstrand en kristalhelder water. Het strand is bezaaid met talloze strandbars, restaurants en winkels waar bezoekers kunnen genieten van verse visgerechten en andere lokale lekkernijen. Het is een levendig en bruisend strand, perfect om te zonnebaden, zwemmen en watersporten.

Playa de Bajondillo

Gelegen naast Playa de la Carihuela, is Playa de Bajondillo een ander populair strand in Torremolinos. Het heeft een breed zandstrand en biedt een meer ontspannen en gezinsvriendelijke sfeer. Het strand is goed uitgerust met voorzieningen, waaronder strandbars, restaurants en verhuur van ligstoelen. Het biedt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en is een ideale plek om te zonnebaden en te genieten van wandelingen langs de kustlijn.

Playa Los Alamos

Gelegen ten oosten van Torremolinos, is Playa Los Alamos een ruim en minder druk bezocht strand. Het staat bekend om zijn gouden zand en helder water. Het strand biedt een meer rustige omgeving en is populair onder de lokale bevolking en bezoekers die op zoek zijn naar een rustigere strandervaring. Het biedt een scala aan diensten en faciliteiten, waaronder strandbars, ligstoelen en watersportactiviteiten.


11. Playas de  Benalmádena

Benalmádena is een kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het is een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden en levendige sfeer. Hier zijn enkele van de bekendste stranden in Benalmádena:

Playa Malapesquera

Dit is het belangrijkste strand van Benalmádena en bevindt zich nabij het stadscentrum. Het biedt een breed scala aan goudkleurig zand, helder water en diverse faciliteiten zoals strandbars, restaurants en watersportactiviteiten. Het strand wordt goed onderhouden en heeft een levendige en gezinsvriendelijke sfeer.

Playa Bil-Bil

Ten westen van Playa Malapesquera ligt Playa Bil-Bil, een charmant strand dat bekend staat om zijn unieke Bil-Bil-kasteel, een opvallend herkenningspunt in Benalmádena. Het strand bestaat uit een mix van zand en kiezels en biedt een ontspannen omgeving. Het is voorzien van voorzieningen zoals strandbars, douches en ligstoelverhuur.

Playa Santa Ana

Ten oosten van Playa Malapesquera ligt Playa Santa Ana, een pittoresk strand met een rustigere sfeer. Het biedt een zandstrand, kalme wateren en prachtig uitzicht op de kustlijn. Het strand wordt omgeven door palmbomen en biedt faciliteiten zoals strandbars, restaurants en ligstoelen.

Playa Arroyo Hondo

Verder naar het oosten langs de kustlijn van Benalmádena ligt Playa Arroyo Hondo, een rustiger strand dat een meer afgelegen omgeving biedt. Het heeft een zandstrand en helder water, waardoor het een geweldige plek is om te zwemmen en te zonnebaden. Het strand wordt omgeven door natuurlijke schoonheid en biedt een vredige ontsnapping aan de drukte.

12. Playas de Fuengirola

Fuengirola is een populaire kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en levendige sfeer. Hier zijn enkele van de bekende stranden in Fuengirola:

Playa de Fuengirola

Dit is het belangrijkste strand van Fuengirola en strekt zich uit langs de boulevard van de stad. Het biedt een uitgestrekt gebied van gouden zand, helder blauw water en een scala aan faciliteiten, waaronder strandbars, restaurants en watersportactiviteiten. Het strand is goed onderhouden en zorgt voor een levendige en levendige sfeer.

Playa de Los Boliches

Gelegen ten oosten van Fuengirola, is Playa de Los Boliches een populair strand dat bekend staat om zijn gezinsvriendelijke omgeving. Het heeft een lang zandstrand en biedt een meer ontspannen sfeer in vergelijking met het hoofdstrand. Het strand is uitgerust met voorzieningen zoals strandbars, douches en ligstoelverhuur.

Playa de Santa Amalia

Gelegen ten westen van Fuengirola, is Playa de Santa Amalia een schilderachtig strand dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. Het biedt een mix van zand en kiezels en biedt een rustigere en meer afgelegen omgeving. Het strand is omgeven door palmbomen en biedt faciliteiten zoals strandbars, restaurants en ligstoelen.

Playa de Carvajal

Verder naar het westen langs de kustlijn van Fuengirola ligt Playa de Carvajal, een ruim strand dat bekend staat om zijn ontspannen sfeer. Het heeft een breed zandstrand en biedt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het strand biedt faciliteiten zoals strandbars, restaurants en watersportactiviteiten.


13. Mijas Costa

Mijas Costa is een kustgebied gelegen in de gemeente Mijas, in de provincie Malaga, Spanje. Het biedt prachtige stranden en een ontspannen mediterrane sfeer. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Mijas Costa:

Playa de Calahonda

Dit is een van de belangrijkste stranden in Mijas Costa. Het biedt een breed uitgestrekt gouden zandstrand, helder water en een scala aan faciliteiten zoals strandbars, restaurants en watersportactiviteiten. Het strand is populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen en heeft een levendige en gezinsvriendelijke sfeer.

Playa de la Cala

Gelegen in het charmante vissersdorp La Cala de Mijas, is Playa de la Cala een populair strand dat bekend staat om zijn ontspannen ambiance. Het biedt een mix van zand en kiezels en biedt een meer rustige omgeving in vergelijking met de belangrijkste stranden. Het strand is goed uitgerust met voorzieningen zoals restaurants aan het strand, douches en ligstoelverhuur.

Playa El Bombo

Gelegen ten westen van Playa de Calahonda, is Playa El Bombo een schilderachtig strand met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het biedt een zandstrand en kalme wateren, waardoor het een geweldige plek is om te zwemmen en te zonnebaden. Het strand is omgeven door palmbomen en biedt faciliteiten zoals strandbars, restaurants en ligstoelen.

Playa Riviera

Gelegen ten oosten van Playa de Calahonda, is Playa Riviera een rustiger strand dat een meer afgelegen setting biedt. Het heeft een zandstrand en helder water, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de kustlijn. Het strand biedt enkele voorzieningen, waaronder strandbars en ligstoelen.

14. Playas de Marbella

Marbella is een luxueuze kuststad gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn glamoureuze levensstijl, luxe resorts en prachtige stranden. Hier zijn enkele van de bekendste stranden in Marbella:

Playa de la Fontanilla

Dit is het belangrijkste strand van Marbella en strekt zich uit langs de promenade van de stad. Het biedt een breed scala aan gouden zand, helderblauw water en faciliteiten zoals strandclubs, restaurants en watersportactiviteiten. Het strand is populair bij zowel de lokale bevolking als bezoekers en biedt een levendige en energieke sfeer.

Playa Nagüeles

Gelegen ten westen van het stadscentrum van Marbella, is Playa Nagüeles een rustig en schilderachtig strand. Het biedt een vredige omgeving met gouden zand en helder water. Het strand is omgeven door weelderige vegetatie en biedt een meer afgelegen en ontspannen sfeer in vergelijking met de belangrijkste strandgebieden.

Playa de Cabopino

Gelegen ten oosten van Marbella, is Playa de Cabopino een natuurlijk en beschermd strand in het Cabopino Natuurreservaat. Het heeft zandduinen, dennenbossen en een pittoreske jachthaven. Het strand biedt een serene en ongerepte omgeving, waardoor het populair is bij natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een meer ontspannen strandervaring.

Playa del Faro

Gelegen in de buurt van de iconische vuurtoren van Marbella, is Playa del Faro een klein en charmant strand. Het biedt een mix van zand en kiezels en heeft een intiemere en ontspannen sfeer. Het strand is omgeven door strandbars en restaurants, waardoor het een handige plek is voor verfrissingen en om van het uitzicht te genieten.

Marbella biedt een verscheidenheid aan opties voor strandliefhebbers om te genieten van de zon, het zand en de luxe kustsfeer.


15. Playas nabij  Benahavís

Benahavís is een bergdorp dat zich landinwaarts bevindt, in de buurt van de Costa del Sol in Spanje. Hoewel het geen directe toegang tot de kust heeft, zijn er verschillende prachtige stranden op korte rijafstand van Benahavís. Hier zijn enkele opmerkelijke stranden in de buurt van Benahavís:

Playa de San Pedro de Alcántara

Gelegen in de stad San Pedro de Alcántara, bevindt dit strand zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Benahavís. Het biedt een brede zandstrook, strandbars en een aangename boulevard.

Playa de Guadalmina

Gelegen naast San Pedro de Alcántara, is Playa de Guadalmina een langgerekt zandstrand met kalme wateren. Het staat bekend om zijn strandclubs en watersportfaciliteiten.

Playa de Puerto Banús

Gelegen in de beroemde badplaats Puerto Banús, staat dit strand bekend om zijn luxueuze sfeer, glamoureuze strandclubs en een jachthaven vol luxe jachten.

Playa de Nueva Andalucía

Gelegen in de buurt van Puerto Banús, is Playa de Nueva Andalucía een rustig strand met een ontspannen sfeer. Het is een geweldige plek voor een vredige dag aan zee.

Hoewel Benahavís zelf geen directe toegang tot het strand heeft, bieden deze nabijgelegen stranden verschillende opties voor strandliefhebbers die op zoek zijn naar zon, zee en ontspanning. Ze zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Benahavís en bieden een heerlijke kustervaring langs de Costa del Sol.

16. Playas de Estepona

Estepona is een charmante kustplaats gelegen in de provincie Malaga, Spanje. Het staat bekend om zijn prachtige stranden en pittoreske waterkant. Hier zijn enkele van de opmerkelijke stranden in Estepona:

Playa del Cristo

Dit is een van de belangrijkste stranden in Estepona en ligt in een beschutte baai. Het biedt een zandstrand, kalme wateren en is perfect voor gezinnen met kinderen. Het strand biedt faciliteiten zoals strandbars, restaurants en ligstoelverhuur.

Playa de la Rada

Gelegen in het hart van Estepona, is Playa de la Rada het grootste en meest populaire strand van de stad. Het biedt een breed scala aan gouden zand, kristalhelder water en een levendige sfeer. Het strand is goed uitgerust met voorzieningen, waaronder strandbars, restaurants, douches en sportfaciliteiten.

Playa El Saladillo

Gelegen ten westen van Estepona, is Playa El Saladillo een rustig strand dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid. Het heeft een mix van zand en kiezels en biedt een ontspannen omgeving in vergelijking met de drukkere stranden in de stad. Het strand biedt een vredige setting en is ideaal voor lange wandelingen langs de kust.

Playa de Punta La Plata

Gelegen ten oosten van Estepona, is Playa de Punta La Plata een afgelegen strand omgeven door rotsachtige kliffen. Het biedt een meer afgelegen en rustige omgeving, perfect voor degenen die privacy en eenzaamheid zoeken. Het strand is ideaal om te zonnebaden en te genieten van de rust van de omgeving.

Dit zijn slechts enkele van de prachtige stranden in Estepona. Of je nu op zoek bent naar gezinsvriendelijke kusten, levendige sferen of rustige plekjes, Estepona biedt een scala aan opties voor strandliefhebbers om te genieten van de zon, het zand en de zee.

Ook gefascineerd door Andalusië? Verneem er meer over via onze social media kanalen.

Spaanse Culturele steden in Andalusië, pittoreske witte bergdorpjes en bezienswaardigheden

Alcaucín, Algarrobo, Algodonales, Alhama de Granada, Almodóvar del Río, Almonaster la RealÁlora, Alpujarra de la SierraAntequera, Archidona, Arcos de la Frontera, Baeza, Benahavis, Benalmadena, Benaocaz,BubionCabo de GataCádiz, Canillas de Aceituna,Capileira, CarbonerasCarmona, Casabermeja, Casares,Castril, Cazalla de la SierraCazorla, Cerro de HierroColmenar, Comares, Compéta, Córdoba, Cortegana, CútarEl Bosque, El Gastor, El Rocio, Frigiliana, Gaucin, Genalguacil, Gibraltar, Granada, GrazalemaGuadix, HuelvaIstan, Iznájar, Jaén, Jerez de la Frontera, Juzcar, La Calahorra, La Iruela,Loja, Los Romanes, Lucainena de las Torres, Malaga, Marbella, Maro, Medina-Sidonia, Mijas, Minas de RiotintoMontefrio, Motril, Nerja, Ojen, Olvera, Osuna, Pampaneira, Periana, Riogordo, RodalquilarRonda, Salobreña,  Sanlucar de BarramedaSan Nicolás del PuertoSetenil de las Bodegas, Sevilla, Torrox, Ubeda, Ubrique, Vejer de la Frontera, Vélez-Málaga, Villaluenga del Rosario,  Viñuela, Zahara de la Sierra, Zuheros, Axarquia, Costa del SolTorre del Mar, Torrox Costa, Rincon de la Victoria, Playa Burriana

Alcazaba de Malaga, Alcazar de los Reyes Cristianos, Alhambra Granada, Caminito del Rey, Castillo de la CalahorraCastillo de Gibralfaro, Cueva de NerjaFuente De Los 100 Caños, La Maroma, Kathedraal van Sevilla en Giralda, Mezquita de CordobaMuseo Automovilístico Málaga, Museo Picasso Málaga, Oasys Mini HollywoodPaleis Dar al HorraReal Alcázar de Sevilla, Romeins Theater Malaga

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

tel:+32479444285