Stranden Costa del Sol

Het is lekker bakken en braden op de mooie stranden van Torre del Mar, Torrox en Nerja

Playas,
Costa del Sol

word lid van onze community en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

De leukste stranden in de omgeving

De Playas van de Costa del Sol zijn ideaal voor de zonneklopper als wel voor de iets actievere toerist. Je kan er terecht voor diverse watersporten waarvoor je de benodigde uitrusting kunt huren. Na het zonnen en relaxen is het niet ver zoeken naar een lekkere tapas of gezellig restaurantje.

Een zee vol mogelijkheden

De kustlijn van Torre del Mar, Torrox coast en Nerja zijn uiterst geschikt voor diverse watersporten. Materialen zijn er te huur bij o.a. EnjoyBoat en Sharkys Watersports.

Playa de Torre del Mar

op 20 minuten

Het strand van Torre del Mar is een stedelijk strand met donker zand en matige golven. Het familiale strand is 40 meter breed over lengte van zo’n 2 km.


Torrox Costa

op 35 minuten

Torrox Costa met stranden Playa las Dunas, Playa de las Lindes en Playa del Peñoncillo zijn rustige, niet te drukke stranden.
De gemeente Torrox bestaat uit twee bevolkingscentra. Torrox Costa en Torrox (binnenland) met het historische centrum en verschillende recentere wijken.


El Rincón de la Victoria

op 35 minuten

Rincón de la Victoria is een toeristisch centrum aan de Costa del Sol, bekend om zijn zeegrotten en stranden. Vanwege de nabijheid van de stad Malaga (het centrum van de hoofdstad van Malaga ligt op 16 kilometer afstand via de snelweg), is het een slaapstad geworden, hoewel het nog steeds een deel van zijn maritieme karakter heeft behouden.


Stranden van Nerja

op 40 minuten

Aan de kustlijn van Nerja liggen verschillende stranden waar van het Burriana het grootste is. Het strand van fijn zand ligt ten zuidoosten van Nerja, omgeven door bergen en gemakkelijk te voet en met de auto bereikbaar.

Nerja Playa Burriana


Ook gefascineerd door Andalusië? Verneem er meer over via onze social media kanalen.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

tel:+32479444285