Stranden Costa del Sol

Het is lekker bakken en braden op de mooie stranden van Torre del Mar, Torrox en Nerja

Playas,
Costa del Sol

word lid van onze community en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

Andalusië, gelegen in het zuiden van Spanje, heeft een lange kustlijn langs de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, die een verscheidenheid aan stranden biedt om uit te kiezen. Enkele van de meest populaire stranden in Andalusië zijn:

Playa de la Malagueta: Dit strand ligt in de stad Málaga en staat bekend om zijn fijne goudkleurige zand en helderblauwe water. Het is een populaire plek om te zwemmen, zonnebaden en watersporten te beoefenen.

Playa de la Victoria: Dit strand ligt in de stad Cádiz en staat bekend om zijn witte zand en helderblauwe water. Het is een populaire plek om te zwemmen, zonnebaden en windsurfen.

Playa del Cristo: Dit strand ligt in de stad Estepona, in de provincie Málaga. Het is een lang strand met fijn goudkleurig zand, helder water en het is omgeven door een boulevard met vele restaurants en bars.

Playa de la Barrosa: Dit strand ligt in de stad Chiclana de la Frontera, in de provincie Cádiz. Het is een lang strand met fijn wit zand en kristalhelder water. Het heeft een breed scala aan faciliteiten en diensten, waardoor het een geweldige plek is voor gezinnen.

Playa de El Palmar: Dit strand ligt in de stad Vejer de la Frontera, in de provincie Cádiz. Het is een lang strand van fijn wit zand, omgeven door duinen en helder water. Het is een populaire plek voor windsurfen en kitesurfen.

Dit zijn enkele van de meest populaire stranden in Andalusië, maar de regio heeft nog veel meer te bieden. De stranden van Andalusië staan bekend om hun fijne zand en heldere water, waardoor het een perfecte plek is om te zwemmen, zonnebaden en watersporten te beoefenen. Veel van de stranden hebben ook een verscheidenheid aan faciliteiten, zoals douches, toiletten, ligstoelen en parasols en liggen ook dicht bij restaurants en bars, waardoor ze perfect zijn voor een dagje uit of een langer verblijf.

De leukste stranden in de omgeving

De Playas van de Costa del Sol zijn ideaal voor de zonneklopper als wel voor de iets actievere toerist. Je kan er terecht voor diverse watersporten waarvoor je de benodigde uitrusting kunt huren. Na het zonnen en relaxen is het niet ver zoeken naar een lekkere tapas of gezellig restaurantje.

Een zee vol mogelijkheden

De kustlijn van Torre del Mar, Torrox coast en Nerja zijn uiterst geschikt voor diverse watersporten.
Deze stranden bieden geweldige mogelijkheden om te zwemmen, zonnebaden en watersporten zoals jetskiën, parasailen en windsurfen. Ze bieden ook een breed scala aan restaurants, cafés en bars. Materialen zijn er te huur bij o.a. EnjoyBoat en Sharkys Watersports.

Playa de Torre del Mar

op 20 minuten

Het strand van Torre del Mar is een stedelijk strand met donker zand en matige golven. Het familiale strand is 40 meter breed over lengte van zo’n 2 km.


Torrox Costa

op 35 minuten

Torrox Costa met stranden Playa las Dunas, Playa de las Lindes en Playa del Peñoncillo zijn rustige, niet te drukke stranden.
De gemeente Torrox bestaat uit twee bevolkingscentra. Torrox Costa en Torrox (binnenland) met het historische centrum en verschillende recentere wijken.


El Rincón de la Victoria

op 35 minuten

Rincón de la Victoria is een toeristisch centrum aan de Costa del Sol, bekend om zijn zeegrotten en stranden. Vanwege de nabijheid van de stad Malaga (het centrum van de hoofdstad van Malaga ligt op 12 kilometer), is het een slaapstad geworden, hoewel het nog steeds een deel van zijn maritieme karakter heeft behouden.


Stranden van Nerja

op 40 minuten

Aan de kustlijn van Nerja liggen verschillende stranden waar van het Burriana het grootste is. Het strand van fijn zand ligt ten zuidoosten van Nerja, omgeven door bergen en gemakkelijk te voet en met de auto bereikbaar.

Nerja Playa Burriana


Ook gefascineerd door Andalusië? Verneem er meer over via onze social media kanalen.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

tel:+32479444285