Vissen in Andalusië

Lake Viñuela, rustig en ongestoord een hengeltje uitgooien

Lijntje uitgooien

word lid van onze community en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen

Vissen in Andalusië

Vissen is een populaire activiteit in Andalusië, aangezien de regio een lange kustlijn heeft langs de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, evenals talrijke rivieren, meren en stuwmeren. Enkele populaire mogelijkheden om te vissen in Andalusië zijn:

Zeevissen: De mediterrane en Atlantische kusten van Andalusië bieden een grote verscheidenheid aan vis om te vangen, zoals zeebaars, brasem en makreel. Bezoekers kunnen een boot charteren met een lokale schipper of deelnemen aan een vistocht voor een dagje zeevissen.

Riviervissen: Andalusië heeft verschillende rivieren met uitstekende vismogelijkheden, zoals de rivieren Guadalquivir en Guadiana. Bezoekers kunnen soorten vangen zoals de Europese meerval, karper en snoek.

Zoetwatervissen: Andalusië heeft veel natuurlijke en kunstmatige meren, zoals El Chorro en Iznajar, waar bezoekers forel, baars en meerval kunnen vangen.

Vliegvissen: Andalusië biedt uitstekende vliegvismogelijkheden in zijn rivieren en stuwmeren, met name op forel en baars. Bezoekers kunnen deelnemen aan een begeleide vliegvistocht of een lokale gids inhuren om de beste plekken en technieken te leren.

Big Game Fishing: De kust van Andalusië, vooral in Malaga en Almeria, staat bekend om het vissen op blauwe marlijn en tonijn. Dit soort vissen vindt meestal plaats op een boot en het is een activiteit van een hele dag, meestal per charter.

Het is belangrijk op te merken dat vissen in Andalusië wordt gereguleerd door de Spaanse overheid en een visvergunning vereist, die kan worden verkregen bij plaatselijke viswinkels of bij het plaatselijke gemeentehuis.

Vissen op het meer Viñuela

Het heldere water zit boordevol vis (vooral karpers) en vissen mag, enkel met een visvergunning.

Hoe kom ik aan een visvergunning ?
Op volgende website vindt u alle informatie voor het bekomen van een vergunning om te vissen tijdens uw vakantie. lake-vinuela 

Hengelsport winkel

Tiburon Surf - Tienda de pesca

op 35 minuten

www.tiburonsurf.es
+34 952 53 14 40
Carr. de Almería, 6, 29793 El Morche, Málaga, Spanje

Ook gefascineerd door Andalusië? Verneem er meer over via onze social media kanalen.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

tel:+32479444285