Wellness Massage

in Casa VIVAndalusia Costa del Sol Malaga


Genieten van een heerlijke massage in hartje Andalusië Costa del Sol

In Casa VIVAndalusia, Viñuela Malaga, willen we onze gasten op alle manieren een geslaagde vakantie aanbieden waar ze nog jaren kunnen aan terugdenken. Daarom bieden we onze gasten ook de mogelijkheid tot het hebben van een wellness massage op een professionele tafel  inclusief etherische oliën, linnengoed, aangepaste muziek...

Een wellnessmassage is een vorm van massage die gericht is op het bevorderen van ontspanning en algeheel welzijn. Het is ontworpen om stress en spanning in het lichaam te verminderen en de bloedsomloop en flexibiliteit te verbeteren.

Wellnessmassages worden meestal uitgevoerd met zachte, vloeiende bewegingen en lichte tot matige druk. De massagetherapeut kan oliën of lotions gebruiken om de huid te smeren en de ontspanningservaring te verbeteren. De massagetherapeut kan ook verschillende technieken gebruiken, zoals Zweedse massage, deep tissue-massage en hotstone-massage, om een op maat gemaakte behandeling voor het individu te creëren.

Voordelen van een wellnessmassage kunnen zijn:

  • Vermindering van stress en spanning in het lichaam
  • Verbeterde doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de spieren
  • Verhoogde flexibiliteit en bewegingsbereik
  • Verbeterde slaapkwaliteit
  • Verminderde spierpijn en stijfheid
  • Verhoogde energieniveaus
  • Verbeterde immuunfunctie
Het is belangrijk op te merken dat een wellnessmassage niet mag worden gebruikt als vervanging voor een medische behandeling. Als u een medische aandoening heeft of herstellende bent van een blessure, is het belangrijk om uw zorgverlener te raadplegen voordat u een massage plant.

Het is ook vermeldenswaard dat in Spanje, net als in veel andere landen, de massagetherapeut een goede kwalificatie moet hebben en het massagecentrum over de nodige hygiëne- en veiligheidsmaatregelen moet beschikken om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen.

U kan kiezen uit een full body massage van 60 minuten, volledige rug  massage van 45 minuten of een rug, nek en schouders massage van 30 minuten.

Meer informatie en hoe u deze behandeling kunt aanvragen kan je terugvinden in onze welkom brochure in de casa. 

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12