Zonvakanties aan de Costa del Sol

Relaxen en genieten

De prachtige stranden van Nerja en
Torre del Mar


Ook voor strandvakanties in Casa VIVAndalusia de ideale uitvalsbasis. Op 20 minuten gelegen van de prachtige badplaats Torre del Mar en op ongeveer 30 minuten van het pittoreske Nerja waar lekker bakken is en genieten van de vele attracties. Kijk verder op deze website voor meer informatie.

De Costa del Sol, gelegen in de zuidelijke regio van Spanje, is een populaire bestemming voor zonnevakanties. De regio, ook wel bekend als de "Kust van de Zon", biedt meer dan 300 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die willen genieten van de zon en willen ontspannen op het strand.

De Costa del Sol herbergt vele stranden, die variëren van kleine, afgelegen baaien tot uitgestrekte gouden zandstranden. Enkele van de meest populaire stranden in de regio zijn:

  • Playa de la Malagueta: dit strand ligt in de stad Malaga en staat bekend om zijn levendige sfeer en brede scala aan faciliteiten, waaronder strandbars en restaurants.
  • Playa del Palo: dit strand ligt ten oosten van Malaga en staat bekend om zijn schilderachtige ligging en kalme wateren, waardoor het ideaal is om te zwemmen en watersporten te beoefenen.
  • Playa de El Palo: gelegen in de buurt van Malaga en is een geweldige plek voor gezinnen en watersporten.
  • Playa de Burriana: gelegen in Nerja, dit is een van de meest populaire stranden in de regio, bekend om zijn heldere water en fijn, goudkleurig zand.
  • Playa de Benajarafe: gelegen in de stad Benajarafe en is een geweldige plek om te zwemmen en te zonnebaden.

Over het algemeen is de Costa del Sol een perfecte bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een zonnevakantie, met een breed scala aan stranden, mooi weer en een verscheidenheid aan activiteiten en accommodatiemogelijkheden voor alle budgetten en voorkeuren.

Vakantie onder de Spaanse zon in het beste klimaat van Europa.

ADRES

Urbanización
Pueblo Ana Maria fase 2, 40,
29713 Viñuela, Málaga, Spanje
GPS: 36.8687951058, -4.18167829339

+32 (0)474 97 97 12