Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VIND JE ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Ontdek jouw droomvakantiehuis op Second Home expo

14 - 15 oktober 2023 | Flanders Expo Gent | 10:00 – 17:00 uur

Heb je altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning, of het nu in eigen land is of in een exotisch buitenland? Die droom hoeft niet langer een verre fantasie te blijven. Met de jaarlijkse Second Home Expo krijg je de kans om deze droom daadwerkelijk waar te maken. Net als duizenden andere bezoekers zet jij op deze expo de eerste stappen naar jouw eigen stukje paradijs. Of je nu zoekt naar een plek om te ontspannen, te investeren of beide, deze expo biedt alles wat je nodig hebt om de eerste stap te zetten op weg naar jouw eigen vakantiewoning.

Eindeloze Mogelijkheden

Met ruim 25.000 vakantiewoningen verspreid over maar liefst 25 landen, gepresenteerd door meer dan 100 gespecialiseerde aanbieders, is er voor ieder wat wils op de Second Home Expo. Of je nu verlangt naar een schilderachtig huisje aan zee, een knusse chalet in de bergen, of een moderne loft in een bruisende stad, de verscheidenheid aan opties is werkelijk indrukwekkend. Deze expo biedt een unieke kans om verschillende soorten eigendommen te vergelijken en te contrasten, zodat je de perfecte match voor jouw wensen en behoeften kunt vinden.

Meer dan alleen Woningen

Second Home Expo gaat echter verder dan alleen het tonen van prachtige vakantiehuizen. De expo biedt ook een scala aan vrij toegankelijke seminars en lezingen om jou te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing. Deze seminars bieden inzicht in diverse aspecten van het kopen van een tweede huis, van juridische en financiële overwegingen tot het beheer van onroerend goed in het buitenland. Op die manier kun je met vertrouwen de volgende stappen zetten in jouw zoektocht naar jouw ideale vakantieverblijf.

Inspiratie en Informatie onder één Dak

Wanneer je Second Home Expo bezoekt, stap je binnen in een wereld van mogelijkheden. De combinatie van inspiratie en informatie onder één dak creëert een unieke gelegenheid om jouw vakantiewoningdromen om te zetten in concrete plannen. Het is een plek waar je kunt rondkijken, vragen kunt stellen aan experts en met andere bezoekers kunt praten die dezelfde interesse delen. Dit alles draagt bij aan het verfijnen van jouw visie en het duidelijker definiëren van wat je zoekt in een tweede huis.

Klaar om de Eerste Stap te Zetten?

Of je nu een doorgewinterde vastgoedinvesteerder bent of voor het eerst nadenkt over het kopen van een vakantiewoning, Second Home Expo is de plek om jouw reis te beginnen. Met duizenden opties in diverse landen en deskundige begeleiding bij elke stap, zul je merken dat het realiseren van jouw droom veel dichterbij is dan je ooit had gedacht. Dus waar wacht je nog op? Bezoek Second Home Expo en zet de eerste stap richting jouw eigen stukje paradijs.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto: www.secondhome-expo.be

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram