Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Baviera Golf Resort

ontworpen door niemand minder dan José María Cañizares
Baviera Golf

Baviera Golf: Een Meesterlijk Ontworpen Golfparadijs

Baviera Golf, ontworpen door niemand minder dan José María Cañizares, een van onze meest internationale en charismatische golfspelers, is een waar golfparadijs. Cañizares, met een indrukwekkend palmares van 5 overwinningen op het Europese circuit en 2 wereldkampioenschappen, evenals meerdere deelnames aan de Ryder Cup, heeft zijn expertise gebruikt om een golfbaan te creëren die zowel uitdagend als toegankelijk is voor golfers van alle niveaus.

Het terrein van Baviera Golf in Caleta de Vélez kenmerkt zich door zijn vlakke ligging, met uitgestrekte greens die rijkelijk zijn voorzien van glooiingen. Deze uitdagende lay-out biedt golfers een gevarieerd speelterrein met een overvloed aan hindernissen, waardoor elke slag een unieke uitdaging wordt. Of je nu een beginnende speler bent of een ervaren golfer met een laag handicap, Baviera Golf biedt een ontwerp dat voor iedereen geschikt is.

De ruime en gevarieerde greenzones van Baviera Golf zorgen ervoor dat spelers hun vaardigheden tot het uiterste kunnen testen. De ontwerpelementen, bedacht door Cañizares zelf, benadrukken de veelzijdigheid van het terrein en bieden een breed scala aan uitdagende situaties. Het is een speelveld waar precisie en strategie samenkomen, en waar elke hole een nieuw avontuur betekent.

Het unieke karakter

Het unieke karakter van Baviera Golf wordt verder benadrukt door de overvloed aan obstakels die het terrein sieren. Deze obstakels variëren van strategisch geplaatste bunkers tot schilderachtige waterpartijen, waardoor golfers hun vaardigheden tot in de kleinste details moeten beheersen. De afwisseling van hindernissen zorgt ervoor dat geen twee holes hetzelfde zijn, waardoor elke ronde op Baviera Golf een opwindende ervaring wordt.

Baviera Golf is niet alleen een uitdaging voor ervaren golfers, maar biedt ook een gastvrije omgeving voor beginners. Het ontwerp is zodanig opgebouwd dat het golfers van alle niveaus in staat stelt om te genieten van het spel en zichzelf te verbeteren. Dit maakt Baviera Golf niet alleen een bestemming voor serieuze competitie, maar ook een plek waar golfers van alle achtergronden samenkomen om te genieten van het plezier van de sport.

In conclusie is Baviera Golf een meesterlijk ontworpen golfparadijs dat de handtekening draagt van José María Cañizares. Met zijn vlakke terrein, ruime greens en diverse obstakels is deze golfbaan een must-visit voor elke golfliefhebber. Of je nu komt voor de uitdaging, de schoonheid van het ontwerp, of gewoon voor het plezier van het spel, Baviera Golf biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Conclusie

In conclusie is Baviera Golf een meesterlijk ontworpen golfparadijs dat de handtekening draagt van José María Cañizares. Met zijn vlakke terrein, ruime greens en diverse obstakels is deze golfbaan een must-visit voor elke golfliefhebber. Of je nu komt voor de uitdaging, de schoonheid van het ontwerp, of gewoon voor het plezier van het spel, Baviera Golf biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

+34 952 555 015
info@bavieragolf.com

www.bavieragolf.com

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram