Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

La Milla - Marbella

Soles Guía Repsol: õ
La Milla Marbella

"Proef de verrukkelijke smaken van Marbella bij Restaurant La Milla, waar elke hap een reis is naar culinaire perfectie."

 

La Milla

La Milla in Marbella, gelegen aan het Nagüeles-strand, biedt een luxueuze chiringuito-ervaring met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het restaurant valt op door het gebruik van hoogwaardige houtskoolgrill en een menu dat lokale producten, vooral vis en schelpdieren, benadrukt. De gevarieerde kaart bevat dagelijkse aanbevelingen op basis van de marktverse ingrediënten.

Executive chef, Luis Miguel Menor

De eigenaar en executive chef, Luis Miguel Menor, heeft zijn culinaire opleiding genoten aan de Asociación de Cocineros de La Costa del Sol. Met een stevige basis in Le Nailhac, het restaurant van Hotel Byblos***** in Mijas. Zijn indrukwekkende 8-jarige ervaring daar leverde hem in 2006 de erkenning op als een van de belangrijkste souschefs van het land door de Revista Gourmet. In 2012 sloegen Luis Miguel Menor en César Morales, eigenaar en F&B-directeur, de handen ineen in Hotel Los Monteros om het concept van La Milla Marbella te bedenken.

César Morales

César Morales begon zijn passie voor gastvrijheid en restauratie te verkennen aan de internationale school Les Roches Marbella. Zijn professionele reis omvatte ervaringen in hotels zoals Radisson in Londen en Rafaelhoteles in Baqueira-Beret. Na terugkeer naar Málaga specialiseerde hij zich in F&B Management bij Caledonia Golf Resort en het Santa María Golf Club. Zijn hoogtepunt kwam als Director of F&B in Hotel Don Carlos*****, waarna hij de rol van Corporate Director of F&B op zich nam in Hotel Los Monteros 5*GL. Hier ontmoette hij Luis Miguel Menor, en samen begonnen ze aan een nieuwe gastronomische reis met La Milla Marbella, gericht op zeevruchten, vlees en wijnen.

De gezamenlijke passie

De gezamenlijke passie van Luis Miguel Menor en César Morales voor hoogwaardige ingrediënten en gastronomische ervaringen komt tot uiting in La Milla Marbella. Het restaurant belichaamt de liefde voor de zee en lokale producten, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee als decor. Ontdek de verfijnde grilltechnieken en geniet van een gevarieerd menu, want La Milla belooft een onvergetelijke culinaire ervaring aan de Marbellaanse kust.

Sterren-restaurants in Andalusië o.a. Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

 

La Milla

1 zon: Mediteraanse keuken

Playa Nagüeles, 29604 Marbella, Málaga, Spanje

+34 952 00 90 80 / +34 674 79 26 16

website

Faciliteiten & Diensten
  • Terras
  • Zeezicht
  • Terroirwijnen
logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram