Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

A Place in the Sun: Casa VIVAndalusia

"Laat de smaak van het leven je als een goed gerijpte Osborne Sherry vervullen, rijk aan ervaring en diepte."
Osborne Sherry

De geschiedenis van Osborne: van de 18e eeuw tot nu

Vanaf het einde van de 18e eeuw heeft Osborne een rijke geschiedenis. Deze gaat terug tot de komst van de jonge Engelse koopman Thomas Osborne Mann in de regio Cádiz om wijnen uit het gebied te verkopen. Hij begon al snel zaken te doen in El Puerto de Santa María. Verwierf daar verschillende wijnmakerijen die hij later onder één merk zou samenbrengen: Osborne. Bijna 250 jaar van succes hebben van Osborne een groot zakelijk concern gemaakt. Dat vandaag de dag internationale faam en erkenning geniet.

Het ontstaan van een van's werelds
meest iconische reclamecampagnes

In 1956 gaf Osborne de Azor reclamebureau opdracht om zijn Veterano merk brandy te promoten. De ontwerper, Manolo Prieto, creëerde de iconische Osborne stier in 1956,. Sindsdien is de stier een herkenbaar onderdeel is geworden van het Spaanse landschap. In de jaren die volgden, tourden José Antonio Osborne en José Luis Gómez Bermúdez door Spanje. Dit op zoek naar de perfecte locaties voor de meer dan 200 Osborne stieren die geplaatst zouden worden. 

Osborne stieren

Het allereerste billboard, 4 meter hoog en gemaakt van hout, werd geplaatst in 1957 in Cabanillas de la Sierra (Madrid). Vier jaar later, in 1961, werd een 7 meter hoge stier opgericht. Deze gemaakt van plaatmetaal om beter bestand te zijn tegen weersomstandigheden. Waarbij de witte hoorns die in het oorspronkelijke ontwerp verschenen waren, werden geëlimineerd. De iconische structuur te worden die we vandaag de dag kennen.

Omdat de ontwerper de stier wilde vereeuwigen als symbool van kracht en trots, koos hij ervoor om het beeld te vereenvoudigen tot een minimalistische vorm die gemakkelijk herkenbaar was.

Maar ondanks het oorspronkelijke doel van de campagne om een specifiek merk brandy te promoten, groeide de Osborne stier al snel uit tot een nationaal symbool van Spanje. Net als andere iconische bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia en de flamenco.

Net als deze andere symbolen heeft de Osborne stier zijn plaats veroverd in de harten van de Spanjaarden en wordt hij wereldwijd geassocieerd met de Spaanse cultuur en identiteit.

Besluit

Osborne is niet alleen een merk, het is een levende erfenis van bijna 250 jaar geschiedenis en toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Met een sterke focus op verantwoord ondernemen en corporate governance, blijft Osborne een voorloper in de industrie, terwijl het voortbouwt op zijn rijke erfgoed en waarden om tegemoet te komen aan de behoeften van een steeds veranderende wereldwijde markt.

 

www.osborne.es

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram