Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Plaza de Toros de Sevilla

De Real Maestranza de Caballería de Sevilla: Een Torenhoge Erfenis

La Plaza de Toros de Sevilla

"Nergens anders voel je de ziel van Spanje zo intens als in de arena van Plaza de Toros de Sevilla."

+16
°
C
H: +17°
L: +
Sevilla
Zaterdag, 24 Februari
7-daagse weersvoorspelling
zon maa din woe don vri
+18° +16° +17° +18° +19° +19°
+ + + + + +

Plaza de Toros de Sevilla

De Real Maestranza de Caballería de Sevilla, ook bekend als de "Catedral del Toreo", staat bekend als de belangrijkste en meest traditionele arena van Spanje. Deze monumentale arena, oorspronkelijk gebouwd in 1733 met hout op de Baratillo-heuvel, wordt ook wel het "Coso del Baratillo" genoemd vanwege zijn unieke geschiedenis als een van de oudste en eerste ovalen arena's van Spanje.

Een Picturale Reis door de Plaza en Zijn Geschiedenis

Een bezoek aan de arena is niet compleet zonder een wandeling door de tribunes en een bezoek aan de Sala de Exposiciones-Museo, gelegen onder de tribunes op de hoogte van tribunes 10 en 12. Hier wordt een indrukwekkende collectie tentoongesteld, variërend van schilderijen tot historische gravures die de rijke traditie van het stierenvechten weerspiegelen, met meesterwerken uit de 18e, 19e en 20e eeuw.

Van Adellijke Spelen tot Tradities van de Real Maestranza

De museumervaring omvat ook een verkenning van de adellijke spelen uit de 17e en 18e eeuw, die de oorsprong van de Real Maestranza belichten. Met vitrines die een breed scala aan dienaren van de arena in de 18e eeuw presenteren, zoals tamboeren, speervissers en hoefijzerwerpers, biedt het museum een diepgaand inzicht in de rijke geschiedenis en tradities van deze eerbiedwaardige instelling.

Plaza de Torres de Sevilla: Een Tocht naar de Cavaleriepaarden en de Kapel van de Toreros

De tour gaat verder naar de stallen van de rensportpaarden, waar bezoekers een glimp opvangen van de nobele dieren die een essentiële rol spelen in de kunst van het rensportstierenvechten. De reis eindigt in een hoek van verheven spiritualiteit: de Kapel van de Toreros, waar een altaarstuk van de Maagd van Onze Lieve Vrouw van Caridad troont, vereerd door vele stierenvechters die talloze ex-voto's hebben geschonken.

Onze Tips

Tips voor een goed voorbereide trip

Ontdek de prachtige Catedral de Sevilla met gemakkelijke toegang en vooraf geboekte tickets. Geniet van het indrukwekkende interieur en bewonder de Giralda-toren. Bespaar tijd omdat je de wachtrij overslaat. Ervaar de grootsheid van dit architecturale meesterwerk, maar ook de serene sfeer binnen. Net als de gotische pracht, bieden onze tickets een naadloze toegang. Kies voor gemak en bewonder de pracht van Sevilla's kathedraal zonder gedoe.

Reserveer nu uw tickets hier en ontdek hier de beschikbare gegidste rondleidingen.

Catedral de Sevilla

Conclusie: Een Eerbiedwaardige Erfenis voor de Toekomst

De Real Maestranza de Caballería de Sevilla (Plaza de Torres de Sevilla) is niet alleen een arena, maar een levend monument van de Spaanse cultuur en tradities. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige kunstwerken en diepgewortelde devotie blijft het een bron van inspiratie en bewondering voor zowel liefhebbers van het stierenvechten als voor degenen die geïnteresseerd zijn in de rijke culturele erfenis van Spanje.

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram