Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Real Alcázar de Sevilla

Een Tijdloos Symbool van Culturele Pracht

Real Alcázar de Sevilla

"De geschiedenis ademt in de muren van het Real Alcázar de Sevilla, waar elke steen een verhaal fluistert."

+16
°
C
H: +17°
L: +
Sevilla
Zaterdag, 24 Februari
7-daagse weersvoorspelling
zon maa din woe don vri
+18° +16° +17° +18° +19° +19°
+ + + + + +

Real Alcázar de Sevilla

Gelegen in het hart van Sevilla, is het Real Alcázar van Sevilla een van 's werelds oudste nog in gebruik zijnde paleizen. Het heeft door de eeuwen heen verschillende fasen doorgemaakt, vanaf het einde van de 11e eeuw tot op heden, waarbij het de invloed van verschillende culturen die door de stad zijn getrokken, heeft waargenomen vanaf zijn muren.

Een Paleis Doordrenkt van Geschiedenis en Prachtige Architectuur

Dit paleisfort, gebouwd in opdracht van Abd Al Raman III, is rijkelijk gevormd door zalen die prachtig zijn versierd met gipsdecoraties, betegeling en houtsnijwerk, die op een harmonieuze manier samengaan met de prachtige tuinen en het water, wat resulteert in een onvergetelijk geheel.

Renaissancepracht en Borbóniaanse Invloeden

Opvallende renaissancebijdragen verrijkten de artistieke erfenis van het Alcázar van Sevilla, zoals het bewonderenswaardige tegelaltaar uit 1504, vervaardigd door Francisco Niculoso Pisano, of het schilderijretabel dat wordt bewaard in de Kamer van de Admiraal, gewijd aan de Maagd van de Zeevaarders. De renaissanceschittering schijnt ook door in de zogenaamde Zalen van Karel V, terwijl in de binnenste zalen prachtige collecties wandtapijten worden bewaard die de verovering van Tunis door Karel V vertellen.

De Bourbons: Een Nieuwe Glans in de 19e Eeuw

De Bourbon-monarchen hebben in de 19e eeuw ook een sterke stempel gedrukt op het Alcázar door ruimtes op de bovenverdieping van het gebouw aan te passen, waar oude kamers werden gerenoveerd en verfraaid met 19e-eeuwse decoraties, waaronder tapijten, kristallen lampen uit La Granja, klokken, meubels en een opmerkelijke collectie schilderijen.

Onze Tips

Tips voor een goed voorbereide trip

Ontdek de prachtige Catedral de Sevilla met gemakkelijke toegang en vooraf geboekte tickets. Geniet van het indrukwekkende interieur en bewonder de Giralda-toren. Bespaar tijd omdat je de wachtrij overslaat. Ervaar de grootsheid van dit architecturale meesterwerk, maar ook de serene sfeer binnen. Net als de gotische pracht, bieden onze tickets een naadloze toegang. Kies voor gemak en bewonder de pracht van Sevilla's kathedraal zonder gedoe.

Reserveer nu uw tickets hier en ontdek hier de beschikbare gegidste rondleidingen.

Catedral de Sevilla

Een Onvergetelijke Ervaring: Het Real Alcázar Bezoeken

Het Real Alcázar van Sevilla, met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en weelderige tuinen, biedt bezoekers een onvergetelijke ervaring die de verschillende culturele en architectonische invloeden die door de eeuwen heen hebben bijgedragen aan de pracht van dit iconische paleis, omarmt en viert.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram