Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Oasys - Mini Hollywood

Een iconische plek in de Almeriaanse geografie

Tabernas, Oasys Mini Hollywood

"Stap binnen in de magie van het Wilde Westen, waar dromen werkelijkheid worden en avonturen eindeloos zijn."

+16
°
C
H: +18°
L: +12°
Tabernas
Dinsdag, 06 Februari
7-daagse weersvoorspelling
woe don vri zat zon maa
+19° +18° +15° +14° +13° +16°
+11° +11° +11° + + +

Oasys

Parque Temático del Desierto de Tabernas, gelegen in de Tabernas-woestijn in Almería, is een uitgestrekt terrein van 30 hectare. Hier vind je een dierentuin met 800 dieren van 200 verschillende soorten, een Western-dorp (bekend als Mini Hollywood) en een zwembadgedeelte voor de zomermaanden.

Gelegen in het enige woestijngebied van Europa

Oasys is een iconische plek in de Almeriaanse geografie, gelegen in het enige woestijngebied van Europa, waar de dierentuin een waardevolle toevoeging vormt. Meer dan 4.000 bomen en bijna 20.000 planten bieden onderdak aan de 800 dieren van 200 verschillende soorten, waaronder veel beschermde en bedreigde soorten.

Speciale tarieven voor kinderen

Families zijn van harte welkom bij Oasys, met speciale activiteiten en ruimtes voor kinderen. Er zijn speciale tarieven voor kinderen en kortingen voor grote gezinnen. Senioren krijgen ook speciale kortingen op de toegangsprijs voor bezoekers ouder dan 65 jaar. De faciliteiten zijn toegankelijk en er zijn rustzones beschikbaar.

Oasys biedt een unieke ervaring, omdat het een combinatie is van entertainment, educatie en natuurbehoud. Bezoekers kunnen genieten van de sfeer van het Wilde Westen in het Mini Hollywood-gedeelte en tegelijkertijd leren over de diverse diersoorten die in de dierentuin leven.

Hoewel Oasys vooral bekend staat om zijn dierentuin en Western-dorp, is het ook een populaire bestemming vanwege het zwembadgedeelte. Vooral in de zomermaanden kunnen bezoekers verkoeling zoeken en ontspannen in de zwembaden, omringd door de prachtige woestijnomgeving.

Onze Tips

Tip: Bestel uw tickets online

 

Bestel hier tickets en begeleide rondleidingen aan voordelige prijzen. (klik links)

Tabernas, Oasys Mini Hollywood

Tot besluit

Ter conclusie is Oasys - Parque Temático del Desierto de Tabernas een unieke bestemming die zowel entertainment als educatie biedt, met zijn diverse attracties en focus op natuurbehoud. Het is een plek waar bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring te midden van de prachtige woestijnlandschappen van Almería.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram