Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

ReComiendo - Córdoba

Soles Guía Repsol: õ
Recomiendo

"Proef de verrukkelijke smaken van Córdoba bij Restaurant ReComiendo, waar elke hap een reis is door de culinaire rijkdom van de regio. Laat je smaakpapillen dansen op het ritme van authentieke smaken en geniet van een onvergetelijke ervaring die de ziel van de stad weerspiegelt."

 

ReComiendo

Culinaire Creativiteit en Passie

Chef Periko Ortega, afkomstig uit Jaén, had al een indrukwekkende staat van dienst in Córdoba voordat hij zijn eigen creatieve bolwerk, 'ReComiendo', opende in Santa Rosa. Na de verhuizing is het nu gevestigd in de Mirabueno-wijk. Waar hij put uit traditionele smaken en populaire gerechten om zijn zeer persoonlijke receptenboek samen te stellen. Hij herinterpreteert alledaagse smaken. Benadrukt voortdurend lokale producenten en werkt nauw samen met ambachtslieden uit La Rambla. Dit om een servies te creëren dat de gerechten nog meer in de schijnwerpers zet en de focus legt op lokale producten en producenten.

Wat is de ReComiendo Power?

Mensen vragen zich af: Wat is de ReComiendo Power? Sommigen denken dat het gewoon een merk is, anderen dat het slechts een andere gekkigheid van Periko is. Maar de waarheid is dat het veel meer is. Het is een gevoel, het is streven naar excellentie. Het is ongeduld, ontevredenheid, nooit genoeg, altijd meer willen, anderen gelukkig willen maken, genieten van wat je doet, willen delen.

Een gevoel van culinaire trots en ambitie

ReComiendo Power, een gevoel van culinaire trots en ambitie, want het restaurant is niet zomaar een plek om te eten. Het is een passie, een streven naar perfectie, en een voortdurende zoektocht naar genot en delen. Elk gerecht, elke presentatie, elk detail weerspiegelt de onverzadigbare geest van ReComiendo Power.

Word een trotse deelnemer aan deze culinaire beweging

Ontdek ReComiendo en deel in deze gastronomische reis, want hier draait het niet alleen om eten, maar om een gemeenschap van liefhebbers van voortreffelijkheid. Kom binnen, ervaar de kracht van ReComiendo en word een trotse deelnemer aan deze culinaire beweging. Omdat hier elke hap, elk moment, en elke smaak een uiting is van de ongeëvenaarde passie van ReComiendo Power.

Sterren-restaurants in Andalusië o.a. Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

 

ReComiendo

1 zon: Creatieve keuken, Andalusisch

C. Mirto, 7, Nte. Sierra, 14012 Córdoba, Spanje

+34 957 107 351

website

Faciliteiten & Diensten
  • Parking
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Terroirwijnen
logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram