Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Puerto Deportivo Marina La Bajadilla Marbella

Waar elegantie en ontspanning samenkomen aan de glinsterende kust van Marbella!

"Het levendige hart van Marbella, waar de zee de passie van avontuur omhelst. Puerto Deportivo Marina La Bajadilla is niet alleen een haven. Het is een symfonie van elegantie, zonsondergangen en onvergetelijke momenten, waar de horizon de belofte van nieuwe ontdekkingen fluistert."

Puerto Deportivo Marina La Bajadilla Marbella

Het oude visserskwartier van Marbella, naast de visserijhaven, herbergt de moderne Bajadilla Marina, de meest eigentijdse van de vier in het district van Marbella.

Met zijn kenmerkende visrestaurants, waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke "pescaítos," biedt deze jachthaven een levendige sfeer te midden van de stad.

Oude visserskwartier

Omdat het gelegen is naast het oude visserskwartier, is de Bajadilla Marina ideaal gepositioneerd om bezoekers te laten genieten van alle attracties die de stad te bieden heeft.

Maar het is niet alleen de omgeving die deze jachthaven aantrekkelijk maakt. Ok de constructie zelf is modern en goed doordacht.

Net als de andere havens in de omgeving, biedt de Bajadilla Marina groene lichten die als bakens fungeren.  Hierdoor wordt het eenvoudiger voor navigatie.

Conclusie

Ter conclusie is de Bajadilla Marina in Marbella een unieke bestemming met zijn moderne faciliteiten, visrestaurants en strategische ligging naast het oude visserskwartier. Met haar groene lichten en nautische kaart (D-454) is het een ideale plek voor zowel zeeliefhebbers als bezoekers die de charme van Marbella willen ervaren.

Coordinaten: Morro del Dique Latitude: 36º 30' 20,59'' NLongitude: 4º 52' 37,24'' WBeacon: Green lightNautical Chart: D-454

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram