Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Finca Cortesín Golf Club

"Finca Cortesín Golf Club - Waar elke slag een verfijnde dans is tussen natuur en precisie, en waar de golfer wordt uitgenodigd om het ritme van het spel te voelen te midden van weelderige schoonheid."
Finca Cortesín Golf Club

Ervaar Duurzame Luxe bij Finca Cortesín Golf Club

Ontdek een ongeëvenaarde golfretraite bij Finca Cortesín Golf Club, waar luxe samengaat met duurzaamheid. Onze toewijding aan het milieu wordt geïllustreerd door onze prestigieuze GEO Certified®-onderscheiding, verdiend in juli 2023. Deze erkenning benadrukt onze inzet voor milieuvriendelijke initiatieven, die naadloos samensmelten met de lokale cultuur, het landschap en de ecologie. Als beheerders van de planeet stellen we niet alleen een golfervaring centraal, maar ook een harmonieuze co-existentie met de natuur.

Onze toewijding aan duurzaamheid strekt zich uit tot efficiënt waterbeheer, wat ons in april 2022 de gewaardeerde ACOSOL-kwaliteitszegel opleverde. Finca Cortesín staat als baken van verantwoorde golfbaanirrigatie, waarbij 100% geregenereerd water uit het nabijgelegen dorp Manilva wordt gebruikt. Door de 50% drempel van ACOSOL te overschrijden, omarmt onze kampioenschapscursus verschillende waterbeheertechnieken en geavanceerde weermonitoringsystemen. Dit garandeert optimaal watergebruik gedurende het hele jaar, waarmee onze positie als leider in duurzame golfpraktijken zowel nationaal als internationaal wordt bevestigd.

Een Golfoase in het Hart van Spanje

Beroemd als een van de beste golfbestemmingen van Spanje, boeit Finca Cortesín golfliefhebbers met een onvergetelijke 18-holes kampioenschapscursus. Erkend door het tijdschrift Golf Digest, staan we trots tussen de beste golfbanen van Spanje. Het ontwerp van de baan is een meesterwerk, naadloos harmoniërend met het natuurlijke Mediterrane landschap, wat resulteert in een aantrekkelijke en uitdagende speelomgeving. Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kampioenskwaliteit van onze baan, maar ook het engagement voor milieubehoud, waardoor uw golfervaring bij Finca Cortesín echt uniek is.

Geniet het hele jaar door van het perfecte weer terwijl u onze wereldklassebaan navigeert, omgeven door adembenemende landschappen. Bij Finca Cortesín Golf Club nodigen we u uit om u onder te dompelen in een luxueuze golfretraite die niet alleen uw vaardigheden uitdaagt, maar ook eer betoont aan onze planeet. Ervaar het hoogtepunt van duurzame luxe, waar elke slag een viering van de natuur is en elk moment een onderdompeling in de schoonheid van verantwoord leven.

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram