Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Plaza de España, Sevilla

Een Ontzagwekkend Architecturaal Meesterwerk

Plaza de España, Sevilla

"La Plaza de España en Sevilla is een schitterend eerbetoon aan de historische verbinding tussen Spanje en zijn koloniën, een plek waar de pracht van architectuur en symboliek samenkomen."

+16
°
C
H: +17°
L: +
Sevilla
Zaterdag, 24 Februari
7-daagse weersvoorspelling
zon maa din woe don vri
+18° +16° +17° +18° +19° +19°
+ + + + + +

Plaza de España

De Plaza de España, gelegen in het Parque de María Luisa, is ontworpen door de beroemde Sevilliaanse architect Aníbal González. Dit als een emblematische ruimte voor de Ibero-Amerikaanse Tentoonstelling van 1929. Het heeft een semi-elliptische vorm die het symbolische beeld van de omhelzing tussen de oude metropool en haar koloniën weergeeft. Omdat het ontwerp bedoeld was om deze historische verbinding te benadrukken.

Een Grootschalig Architectonisch Juweel

Met een totale oppervlakte van 50.000 vierkante meter is de Plaza de España zonder twijfel het meest indrukwekkende plein van Spanje. Het is een eerbetoon aan grandeur en pracht, maar ook een symbool van de rijke geschiedenis en culturele diversiteit van het land.

Een Unieke Beleving voor Bezoekers

Langs de omtrek van het plein strekt zich een kanaal uit van 515 meter lengte. Hier kunnen bezoekers genieten van een ontspannen boottocht. De vier prachtige bruggen die het kanaal overspannen, vertegenwoordigen de voormalige koninkrijken van Spanje. Net als een eerbetoon aan de historische eenheid van het land.

Een Magische Mix van Architectuur en Natuur

De essentie van de Plaza de España ligt in zijn sierlijke semicirculaire meer, majestueuze tweelingtorens, en de banken die de 49 Spaanse provincies sieren met prachtige azulejos. Deze harmonieuze samensmelting van architectonische pracht en natuurlijke schoonheid creëert een betoverende sfeer die bezoekers betovert.

Onze Tips

Tips voor een goed voorbereide trip

Ontdek de prachtige Catedral de Sevilla met gemakkelijke toegang en vooraf geboekte tickets. Geniet van het indrukwekkende interieur en bewonder de Giralda-toren. Bespaar tijd omdat je de wachtrij overslaat. Ervaar de grootsheid van dit architecturale meesterwerk, maar ook de serene sfeer binnen. Net als de gotische pracht, bieden onze tickets een naadloze toegang. Kies voor gemak en bewonder de pracht van Sevilla's kathedraal zonder gedoe.

Reserveer nu uw tickets hier en ontdek hier de beschikbare gegidste rondleidingen.

Catedral de Sevilla

Een Onvergetelijke Bestemming voor Cultuurliefhebbers

Als kroonjuweel van de Spaanse architectuur is de Plaza de España een must-see bestemming voor liefhebbers van geschiedenis, kunst en cultuur. Het is een plaats waar het verleden tot leven komt en waar de geest van Spanje's koloniale erfgoed nog steeds voelbaar is. Ter conclusie, een bezoek aan de Plaza de España is niet alleen een reis door de tijd, maar ook een viering van de rijke en diverse erfenis van Spanje.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram