Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Puerto de Málaga

Waar de zee ons verbindt en avontuur aanmeert!

"Navigeren door de levendige geschiedenis van het Puerto de Málaga, waar de zee fluistert over eeuwen van handel en avontuur, terwijl de haven haar poorten opent voor een tijdloze dans tussen land en zee."

Puerto de Málaga

De haven van Málaga, gelegen ten zuiden van het Iberisch Schiereiland aan de kust van de zuidelijke Middellandse Zee, biedt een natuurlijke beschutting in een baai op 4º 25 'W en 36º 43' N. De overheersende winden zijn uit het zuiden en zuidoosten, waardoor er overwegend aangenaam weer heerst. Met een drijvend oppervlak van 6.884 hectare en een landoppervlak van 1.190.723 m² heeft de haven een aanzienlijke omvang.

Een breed scala aan goederen passeert de haven. Variërend van massagoederen zoals cement, agrovoedingsmiddelen, aggregaten en biomassa, tot vloeibare massa's zoals olijfolie, zonnebloemolie, koolwaterstoffen en melasse. Ook general cargo, ro-ro vracht, geïmporteerde voertuigen en gecontaineriseerde goederen doorkruisen de haven. Bedienend commerciële routes in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, met stevige connecties naar Melilla en Ceuta.

Opmerkelijk is het passagiersverkeer, zowel voor veerverbindingen met Melilla als voor toeristische cruises met vastgestelde routes in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Dit wordtverzorgd door vooraanstaande rederijen in dit gebied.

Van cruciaal belang zijn de commerciële bevoorradingsdiensten. Vooral de levering van brandstof, die aanzienlijke toegevoegde waarde biedt aan zowel passagiers- als vrachtverkeer. De haven van Málaga speelt een belangrijke rol in deze dynamische handelsomgeving, waarbij zowel geografische ligging als uitgebreide dienstverlening de sleutel tot succes zijn.

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram