Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Aponiente

Michelin sterrenrestaurant: *** - Soles Guía Repsol: õõõ

Schilderachtige decor

In het schilderachtige decor van een getijdenmolen die al twee eeuwen meegaat, schittert Ángel León als "de chef van de zee". Zijn restaurant, Aponiente, is een culinaire ontdekkingsreis waar nieuwe concepten de boventoon voeren. Omdat hij gelooft in bewustwording, opent hij geesten voor unieke ervaringen die elders onvindbaar zijn.

Met een diepgaand engagement voor duurzaamheid verrast deze chef-kok zijn gasten voortdurend met innovatieve technieken en ingrediënten. Denk hierbij aan zeevruchtenworstjes, plankton, bioluminescentie en koken met zeewater. Ángel León's filosofie draait om recycling, het benutten van natuurlijke estuaria en het redden van verworpen vis.

Eigentijdse keuken

De eigentijdse keuken van Aponiente, geput uit zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan, biedt niet alleen een zee van smaakvolle verrassingen, maar ook onverwachte combinaties op het dessertmenu. Omdat hij vasthoudt aan zijn principe van duurzaamheid, combineert León opmerkelijke smaken zoals murene-mochi en tonijn met chocolade.

Net als een bevlogen pionier zoekt Ángel León voortdurend naar nieuwe manieren om de gastronomische horizon te verbreden. Zijn restaurant is niet alleen een culinaire bestemming, maar ook een leerschool waarin de zee en zoetigheden harmonieus samenkomen. Ter conclusie is Aponiente niet zomaar een eetgelegenheid; het is een artistieke expressie van duurzaamheid en gastronomische durf.

Enkele van de vele Sterrenrestaurants in Andalusië: Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

Aponiente

3 sterren, 3 zonnen: Grensverleggende keuken, Verrassend

Francisco Cossi Ochoa, El Puerto de Santa María, 11500, Spanje

+34 606 22 58 59

website

Faciliteiten & Diensten
  • Airconditioning
  • Parking
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Uitmuntende wijnkaart
logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram