Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Messina - Málaga

Michelin sterrenrestaurant: * - Guía Repsol zonnen: õ

Messina

Chef-kok Mauricio Giovanini

Messina weerspiegelt de droom van chef-kok Mauricio Giovanini, die zijn Argentijnse roots heeft overstegen om zijn unieke, non-conformistische culinaire stijl te ontwikkelen. Zijn vrouw, Pía Ninci, ondersteunt hem deskundig als sommelier en manager in de bediening.

Harmonie, schone, individuele smaken

In de keuken streeft Giovanini altijd naar harmonie en schone, individuele smaken. Zijn keuken is beïnvloed door Europa (inclusief de mediterrane keuken) en Latijns-Amerika, met een bijzondere focus op Libanese recepten. Wat hem onderscheidt, is zijn observatie dat smaak zich bevindt in het vloeibare deel van voedsel. Daarom maakt hij gebruik van pure sappen en bijproducten zoals concentraten en crèmes, die integraal deel uitmaken van zijn culinaire concept. Vandaag de dag blijft hij trouw aan deze benadering, zij het met een grotere interesse in natuurlijke verdikkingsmiddelen.

De essentie van smaak

Zijn toewijding aan het gebruik van pure sappen en bijproducten komt voort uit de overtuiging dat hierin de essentie van smaak ligt. Deze benadering heeft hem bekendheid gegeven, en zijn reputatie groeide toen hij experimenteerde met natuurlijke verdikkingsmiddelen. In de keuken van Messina wordt niet alleen gestreefd naar smaakvolle gerechten, maar ook naar vernieuwing en creativiteit.

Sommelier Pía Ninci

Pía Ninci draagt bij aan de algehele ervaring als sommelier en front-of-house manager. Haar expertise in wijn en service draagt bij aan de gastvrijheid die Messina kenmerkt. Samen vormen Mauricio Giovanini en Pía Ninci een krachtig duo dat gastronomisch avontuur en uitmuntendheid nastreeft. Messina is niet alleen een restaurant; het is een reis door smaken, culturen en innovatie, waar de passie van het echtpaar Giovanini voelbaar is in elk gerecht.

Enkele van de vele Sterrenrestaurants in Andalusië: Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

Messina

1 ster, 1 zon: Veredelde keuken, Verrassend

Avenida Severo Ochoa 12, Marbella, 29603, Spanje

+34 952 86 48 95

website

Faciliteiten & Diensten
  • Airconditioning
logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram