Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Vandelvira - Baeza

Michelin sterrenrestaurant: * - Guía Repsol zonnen: õ
Vandelvira

"Het culinaire meesterwerk van Michelin Sterren Restaurant Vandelvira in Baeza is een symfonie van smaken die de zintuigen betovert en de essentie van gastronomische perfectie vangt."

 

Vandelvira

Het historische centrum van Baeza, een schitterend juweel uit de Renaissance dat is uitgeroepen tot Werelderfgoed, biedt een betoverende ervaring. Een bezoek aan het restaurant Vandelvira zal deze ervaring nog specialer maken. Het restaurant is gevestigd in een deel van een 16e-eeuws klooster, met comfortabele eetkamers en prachtige overdekte kloostergangen waar gasten tegenwoordig kunnen genieten van een glas manzanilla sherry.

Juan Carlos García

Eigenaar en chef-kok Juan Carlos García, een jonge en getalenteerde culinair expert, legt de nadruk op een enkel proefmenu van creatieve gerechten. Hij geeft de voorkeur aan eenvoudige ingrediënten uit zijn eigen moestuin of de regio, waarmee hij haute-cuisine gerechten creëert die finesse, smaak en een buitengewone presentatie tentoonspreiden.

Verfijnde gerechten

Omdat Garcia gebruikmaakt van bescheiden ingrediënten, transformeert hij ze tot verfijnde gerechten die de essentie van de regio weerspiegelen. Zijn focus ligt op het benadrukken van de subtiliteit van smaken en het presenteren van gerechten op een buitengewoon niveau.

Gelegen in het klooster

Het interieur van Vandelvira, gelegen in het klooster, biedt gasten een sfeervolle omgeving. De overdekte kloostergangen dienen niet alleen als een pittoreske setting, maar nodigen ook uit om te genieten van een glas manzanilla sherry.

Lokale ingrediënten

Maar wat dit restaurant echt bijzonder maakt, is de nauwe band met lokale ingrediënten. De voorkeur voor bescheiden ingrediënten uit de eigen moestuin of de regio weerspiegelt zich in de gerechten. Zo is een gerecht met inktvis en Iberische ham opmerkelijk. Het wordt geserveerd met een geconcentreerde Iberische ham dashi bouillon en een heerlijke inktvistent.

Net als het historische erfgoed van Baeza, dat de tand des tijds heeft doorstaan, weet Vandelvira zijn gasten te betoveren met tijdloze smaken en innovatieve culinaire creaties.

Enkele van de vele Sterrenrestaurants in Andalusië: Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

Vandelvira

1 ster, 1 zon - Veredelde keuken, Modern

de los Moros 4, El Puerto de Santa María, 11500, Spanje

+34 681 98 21 57

website

Faciliteiten & Diensten
  • Airconditioning
  • Maaltijd aan de bar
logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram