Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Skina

Michelin sterrenrestaurant: **

Skina

Wat Skina te bieden heeft, is enorm

In het schilderachtige oude centrum van Marbella bevindt zich een waar juweeltje, verscholen in een van de smalle straatjes. Dit restaurant, genaamd Skina, telt slechts vier tafels en wordt gerund door de beroemde eigenaar en sommelier, Marcos Granda. Hij rechtvaardigt de beperkte ruimte met de woorden: "Wat Skina te bieden heeft, is enorm."

De jonge chef-kok uit Toledo, Mario Cachinero

De jonge chef-kok uit Toledo, Mario Cachinero, presenteert een creatieve en oprechte keuken die een nieuwe draai geeft aan traditionele Andalusische recepten. Zijn benadering draait om "harmonieën en contrasten." Om dit te bereiken, zet hij met zorg geselecteerde ingrediënten in, zoals wilde Galicische vis gevangen volgens traditionele methoden, premium oliën uit Jaén geproduceerd in bergachtige olijfgaarden, en uitgelezen vleessnitten.

De focus ligt op het maximaal benutten van de smaak van de grondstoffen door middel van nauwgezet vakmanschap. Skina's beperkte omvang draagt bij aan de intieme sfeer, en de vier tafels zorgen voor een exclusieve culinaire ervaring.

Streven naar perfectie

Marcos Granda en zijn team streven naar perfectie, niet alleen in de ambiance maar ook in de gerechten. De keuken van Skina wordt gedomineerd door harmonieuze smaakcombinaties en opvallende contrasten, waardoor elke hap een unieke ervaring wordt.

Of je nu een liefhebber bent van wild gevangen Galicische vis, hoogwaardige oliën uit Jaén, of verfijnde vleesgerechten, Skina belooft een onvergetelijke culinaire reis. In de nauwe straten van Marbella's oude stad schuilt dit kleine juweeltje dat grootsheid belooft voor wie het ontdekt.

Enkele van de vele Sterrenrestaurants in Andalusië: Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

Skina

2 sterren: Exceptionele keuken, Modern

Aduar 12, Marbella, 29601, Spanje

+34 952 76 52 77

website

Faciliteiten & Diensten

  • Airconditioning
  • Terras
  • Uitmuntende wijnkaart
logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram