Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Palacio de Congresos de Cádiz

Voormalig Moors fort

Palacio de Congresos

"De Palacio de Congresos van Cádiz is een architectonisch meesterwerk dat de geest van innovatie en schoonheid belichaamt, een symbool van culturele bloei en samenkomst."

+15
°
C
H: +16°
L: +11°
Cádiz
Maandag, 25 December
7-daagse weersvoorspelling
din woe don vri zat zon
+15° +17° +17° +16° +16° +17°
+10° +10° +11° +12° +12° +

Palacio de Congresos

Het Palacio de Congresos de Cádiz, gelegen in het historische centrum van de stad. Staat op de plaats van de voormalige tabaksfabriek en biedt een gunstige locatie nabij het treinstation en de haven. Dankzij de ruime parkeergelegenheid in de omgeving kunnen bezoekers en gebruikers volop genieten van de stad. Het gebouw telt drie verdiepingen en is geschikt voor diverse evenementen, waaronder congressen, conferenties, exposities en zakelijke bijeenkomsten.

Groot auditorium

Op de begane grond van het Palacio de Congresos de Cádiz bevindt zich een groot auditorium met meer dan 900 zitplaatsen, evenals een expositieruimte en commerciële en eetgelegenheden. De tweede verdieping biedt drie conferentiezalen, vijf commissiezalen en een vipruimte. Deze diversiteit aan ruimtes maakt het mogelijk om evenementen van verschillende omvang en aard te organiseren.

Vijf commissiezalen

Het Palacio de Congresos de Cádiz beschikt over vijf commissiezalen van 25 m² elk, met een capaciteit van 25 personen per zaal. Deze zalen zijn uitgerust met diverse voorzieningen, waaronder mobiele schermen van 2x2m, overheadprojectors, dia- en transparantieprojectors, een videorecorder en een televisiemonitor. Deze faciliteiten stellen organisatoren in staat om effectieve presentaties en vergaderingen te houden.

Het Palacio de Congresos herbergt een Expositieruimte

Het complex herbergt een expositieruimte verdeeld over de twee verdiepingen van het Palacio de Congresos de Cádiz. Op de begane grond beslaat de totale expositieruimte 520m² (waarvan 11m² binnen en 337m² buiten), terwijl op de eerste verdieping de totale expositieruimte 303m² bedraagt. Deze ruimtes bieden de mogelijkheid om diverse tentoonstellingen en presentaties te organiseren, zowel binnen als buiten, waardoor een veelzijdige en dynamische ervaring wordt gecreëerd voor exposanten en bezoekers.

Onze Tips

Tot besluit

Het Palacio de Congresos de Cádiz is een belangrijk centrum voor evenementen en bijeenkomsten in de regio, vanwege zijn moderne faciliteiten, gunstige ligging en ruime parkeergelegenheid. De diversiteit aan ruimtes en voorzieningen maakt het geschikt voor uiteenlopende evenementen, van grote congressen tot intieme vergaderingen. Kortom, het biedt een ideale setting voor het organiseren van succesvolle en memorabele bijeenkomsten en exposities in het hart van Cádiz.

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram