Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Código de Abantal - Sevilla

Michelin sterrenrestaurant: * - Soles Guía Repsol: õõ
Abantal

"Abantal in Sevilla, waar culinaire verfijning de sterren aanraakt en elke hap een symfonie van smaken is."

 

Código de Abantal

Abantal, gelegen in Sevilla, is een Michelin-sterrenrestaurant dat zijn naam ontleent aan het Spaanse woord voor schort, "delantal". Het wordt met enthousiasme gerund door chef-kok Julio Fernández, die zijn volledige expertise, emotie en intrinsieke persoonlijkheid in zijn keuken brengt.

Chef-kok Julio Fernández

Omdat Julio Fernández alles hier nauwlettend in de gaten houdt, is het zijn duidelijke doel om traditionele Andalusische smaken over te brengen naar een meer eigentijdse culinaire benadering. Maar tegelijkertijd handhaaft hij de authenticiteit van lokale ingrediënten en producten en hun seizoensgebondenheid.

De vernieuwde kamer

Net als de vernieuwde kamer, die qua decor lijkt op een museum, biedt Abantal twee tasting menu's met verschillende aantallen gangen. Je kunt ook kiezen voor een wijnarrangement bij beide menu's. Voor een nog intensere eetervaring is er de mogelijkheid om de chef's table in de keuken te reserveren.

Ter conclusie belooft Abantal een gastronomische reis waar traditionele Andalusische smaken samenkomen met een eigentijdse twist. Geniet van een unieke culinaire ervaring met aandacht voor lokale ingrediënten en seizoensgebonden producten. Dit allemaal onder leiding van de gepassioneerde chef-kok Julio Fernández. Ontdek de perfecte harmonie tussen traditie en innovatie in dit elegante restaurant in Sevilla.

Sterren-restaurants in Andalusië o.a. Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

 

Abantal

1 ster, 2 zonnen: Veredelde keuken, Verrassend

Alcalde José de la Bandera 7, Sevilla, 41003, Spanje

+34 954 54 00 00

website

Faciliteiten & Diensten
  • Airconditioning
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram