Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Iglesia Convento de la Merced, Ronda

Een Unieke Architectuur en Kunstwerken

Iglesia de Nuestra Señora de la Merced Ronda

"De geschiedenis is als een levendig boek dat ons wordt voorgelezen door de monumenten die het verleden hebben doorstaan."

+9
°
C
H: +12°
L: +
Ronda
Vrijdag, 23 Februari
7-daagse weersvoorspelling
zat zon maa din woe don
+ +11° +10° + +10° +12°
+ + + + + +

Iglesia Convento de la Merced

De Iglesia Convento de la Merced, daterend uit 1585, is een bewonderenswaardige plek die de oorspronkelijke kerk en boomgaard van het oude gebouw behoudt. Deze locatie, gelegen in Spanje, is een ware schat voor liefhebbers van geschiedenis en religie.

Een Unieke Architectuur en Kunstwerken

De kerk bestaat uit drie naves en herbergt een schat aan artistieke en religieuze schatten. Binnenin valt meteen het prachtige reliekschrijn van verguld zilver op, met ingelegde edelstenen die de onvergankelijke hand van Santa Teresa de Jesús bevatten. Deze hand, die teruggaat tot de 17e eeuw, is een waardevol reliek dat pelgrims van over de hele wereld trekt.

Een Ontroerende Devotie

Naast het reliekschrijn bevindt zich een beeld van een treurende vrouw onder de bescherming van Onze-Lieve-Vrouw van Smarten, dat dateert uit de 19e eeuw. Dit beeld wekt diepe emoties op bij gelovigen die op zoek zijn naar troost en spirituele verlichting.

Een Culturele Schatkamer van Schilderijen

De muren van de kerk zijn versierd met prachtige olieverfschilderijen uit de 17e eeuw. Onder deze werken springt er één in het oog, dat scènes uit het leven van San Pedro Nolasco afbeeldt. Dit schilderij, toegeschreven aan Fray Agustín Leonardo, biedt een fascinerend inzicht in de religieuze kunst en cultuur van die tijd.

Onze Tips

Ter Conclusie: Een Oase van Spiritualiteit en Kunst

In Iglesia Convento de la Merced komen geschiedenis, religie en kunst op een unieke manier samen. De prachtige architectuur, de waardevolle relieken en de indrukwekkende schilderijen maken het tot een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in het erfgoed van Spanje en de diep gewortelde devotie van zijn volk.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram