Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, Jerez de la Frontera

Verwierf het 'Recreo de Las Cadenas' van de Hertog van Abrantes

Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre

"Het samenspel tussen mens en paard, geperfectioneerd door de Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, is een betoverende dans van harmonie en elegantie in het hart van Jerez de la Frontera."

+20
°
C
H: +21°
L: +13°
Jerez de la Frontera
Zaterdag, 27 Januari
7-daagse weersvoorspelling
zon maa din woe don vri
+21° +19° +20° +20° +18° +19°
+12° +12° +10° +11° +11° +11°

Fundación Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre

In mei 1973 werd Don Alvaro Domecq Romero geëerd met het 'Caballo de Oro' (Gouden Paard) trofee door Zijne Majesteit Koning Juan Carlos I, destijds Kroonprins van Spanje. Deze prestigieuze onderscheiding, jaarlijks uitgereikt in Spanje, erkende zijn toewijding aan en werk ten gunste van het paard. Als eerbetoon aan deze erkenning presenteerde Alvaro Domecq voor het eerst zijn show "How the Andalusian Horses Dance". Dit evenement markeerde het begin van de Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre Foundation, gevestigd in Jerez de la Frontera, wereldwijd bekend dankzij deze unieke paardenshow.

De Initiatiefnemer en de Eerste Stadia van de School

In de beginfase ontwikkelde de school zich onder het persoonlijke beheer van haar oprichter. Later besloot het Ministerie van Informatie en Toerisme de leiding over te nemen en verwierf het 'Recreo de Las Cadenas' van de Hertog van Abrantes. Architect José Luís Picardo ontwierp een arena met een capaciteit van 1.600 zitplaatsen en stalvoorzieningen voor 60 paarden.

Overdracht aan het Bestuursorgaan en Internationale Bekendheid

In 1982 droeg het ministerie het beheer van de school over aan een Bestuursorgaan onder toezicht van de provincieraad van Cádiz. Dit markeerde een heropleving van de school op nationaal en internationaal niveau. Het Bestuursorgaan verwierf de school in 1983, en na een openbare aanbesteding werd de functie van Technisch Directeur toegekend aan de oprichter, D. Alvaro Domecq Romero.

Groei en Uitbreiding van de Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre

Omdat de school onder nieuw bestuur bloeide, groeide haar reputatie snel. Niet alleen werd de 'How the Andalusian Horses Dance'-show een wereldwijd fenomeen, maar de school breidde ook haar faciliteiten uit. Nieuwe programma's werden geïntroduceerd, gericht op het bevorderen van de kunst van de rijkunst en het behoud van de Andalusische paardentradities.

Inzet voor het Behoud van de Paardencultuur

Net als de erkenning van Alvaro Domecq's toewijding aan paarden, blijft de Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre zich inzetten voor het behoud van de paardencultuur. Door middel van educatieve programma's, tentoonstellingen en internationale samenwerking draagt de school actief bij aan het behoud van de unieke band tussen de Andalusische bevolking en hun paarden.

Onze Tips
Tip: Ervaar de magie van Jerez de la Frontera met paardenshows en betoverende flamenco-optredens!

Bestel nu eenvoudig en snel je tickets online om verzekerd te zijn van een plekje bij deze unieke culturele belevenissen. Laat je meeslepen door de gracieuze bewegingen van de Andalusische paarden tijdens de adembenemende paardenshows. En/of door de passievolle klanken en dansen van de flamenco.

Mis deze kans niet om de authentieke Spaanse cultuur te beleven. Boek je tickets vandaag nog en verzeker jezelf van een avond vol spektakel en emotie in het prachtige Jerez!

Bestel hier tickets voor paardenshows en flamencoshows aan voordelige prijzen. (klik links)

Jerez

Een Erfgoed van Toewijding en Excellentie

Ter conclusie heeft de Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre, ontstaan uit de visie van Alvaro Domecq Romero, zich ontwikkeld tot een erfenis van toewijding en excellentie in de wereld van de paardensport. Met een rijke geschiedenis en een voortdurende inzet voor traditie en kunst, blijft de school een belangrijk monument voor de Andalusische paardencultuur en een internationaal erkend centrum voor de kunst van de rijkunst.

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram