Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Museo Histórico Militar de Sevilla

Een Rijke Tentoonstelling

Plaza de España, Sevilla

"Nooit mogen we vergeten dat achter elke tentoongestelde artefact in het Museo Histórico Militar de Sevilla een verhaal schuilt van moed, opoffering en patriottisme."

+16
°
C
H: +17°
L: +
Sevilla
Zaterdag, 24 Februari
7-daagse weersvoorspelling
zon maa din woe don vri
+18° +16° +17° +18° +19° +19°
+ + + + + +

Museo Histórico Militar de Sevilla

Het Historisch Militair Museum van Sevilla bevindt zich in het binnenste corridor van het Plaza de España. Tussen de Puerta de Aragón en de Noordtoren. Het museum is grotendeels voortgekomen uit de collecties van de oude Artilleriewerkplaats van Sevilla. Het heeft zijn permanente en openbare karakter verkregen op de huidige locatie. Naast de Puerta de Aragón en nabij het gebouw van het Generaal Hoofdkwartier.

Een Rijke Tentoonstelling

Met een expositieruimte van 2.036 m2 beschikt het over meer dan twaalf zalen die een groot deel van zijn vijfduizend stukken tentoonstellen, variërend van industriële archeologie tot oorlogstuig. De zalen gewijd aan de Artilleriewerkplaats vallen op. Met een uitgebreide collectie draagbare wapens en elementen van verschillende ambachten die in de fabriek werden beoefend, zoals zadelmakerij en timmerwerk.

Een Blik op de Geschiedenis van Sevilla

Andere zalen van het Museo Histórico Militar van Sevilla vertegenwoordigen uitgebreid de geschiedenis van de stad door middel van modellen en collecties die verband houden met Sevilla. Ook worden er vlaggen, uniformen, meubels en andere gevarieerde items tentoongesteld die toebehoorden aan eenheden die in Andalusië zijn ontbonden na opeenvolgende reorganisaties van het Leger van het Land.

Openingstijden en Toegang

Het museum is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 9:30 tot 14:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur, en gesloten op zondag en feestdagen. De toegang is gratis.

Onze Tips

Tips voor een goed voorbereide trip

Ontdek de prachtige Catedral de Sevilla met gemakkelijke toegang en vooraf geboekte tickets. Geniet van het indrukwekkende interieur en bewonder de Giralda-toren. Bespaar tijd omdat je de wachtrij overslaat. Ervaar de grootsheid van dit architecturale meesterwerk, maar ook de serene sfeer binnen. Net als de gotische pracht, bieden onze tickets een naadloze toegang. Kies voor gemak en bewonder de pracht van Sevilla's kathedraal zonder gedoe.

Reserveer nu uw tickets hier en ontdek hier de beschikbare gegidste rondleidingen.

Catedral de Sevilla

Tot besluit

Het Museo Histórico Militar van Sevilla biedt bezoekers een diepgaande kijk op de militaire geschiedenis van de stad en de regio. Met zijn diverse collecties en historische artefacten is het een must-see bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur. En het beste van alles is dat het gratis toegankelijk is, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om te verkennen en te leren.

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram