Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Bagá - Sentir Jaén - Pedro Sánchez - Jaén

Michelin sterrenrestaurant: * - Soles Guía Repsol: õõ
Baga

Bagá

In het hart van Jaén schittert het met één Michelinster bekroonde restaurant Bagá, waar de leus "Sentir Jaén" in de bescheiden keuken te zien is. Ondanks de compacte omvang imponeert deze culinaire parel met verfijnde details in het interieur. Een weerspiegeling van chef Pedro Sánchez's passie voor lokale seizoensgebonden ingrediënten.

Het restaurant, vernoemd naar de olijfboom bloesem, biedt een enkel proefmenu dat getuigt van de immense talenten van deze chef, die voortdurend de overvloed van zijn geboortestreek benadrukt.

De signatuurgerechten

De signatuurgerechten omvatten heerlijke pompoenbeignets (buñuelos de carrueco) en de verrukkelijke Quisquillas de Motril (lokale garnalen) met patrijs escabeche - een surf-en-turf gerecht dat lang in het geheugen blijft hangen.

Niet alleen gastronomische excellentie

Vanwege de populariteit is vooraf reserveren aanbevolen. Bagá belichaamt niet alleen gastronomische excellentie, maar ook een diep gevoel van verbondenheid met de lokale culinaire schatten. Voel Jaén door de verrukkingen van Bagá te ervaren, waar passie en smaak samenkomen voor een onvergetelijke culinaire reis.

Enkele van de vele Sterrenrestaurants in Andalusië: Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

Bagá

1 ster, 2 zonnen: Veredelde keuken, Modern

Reja de la Capilla 3, Jaén, 23001, Spanje

+34 953 04 74 50

website

Faciliteiten & Diensten
  • Airconditioning
  • Maaltijd aan de bar
logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram