Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Puerto Deportivo Sotogrande

Sotogrande's hartslag voor zeeliefhebbers – waar passie de golven ontmoet!

"Vaar met passie de haven van dromen binnen, waar elke golf een verhaal vertelt en elke zeiltocht een avontuur is. Puerto Deportivo Sotogrande: waar de zee je hart aanraakt."

Puerto Deportivo Sotogrande

Het Puerto Deportivo Sotogrande, gelegen in de stad San Roque in de provincie Cadiz, is een exclusieve bestemming met aanzienlijke toeristische aantrekkingskracht. De haven beschikt over uitstekende faciliteiten en is omringd door luxe woonwijken en voortreffelijke golfbanen. Onder deze golfbanen bevindt zich de befaamde Valderrama, een historische locatie voor de Ryder Cup, en de Royal Golf Club Sotogrande.

De ligging van de haven bij Morro del Dique, met coördinaten op 36° 17' 9.25" N latitude en 5° 16' 11.31" W longitude, biedt niet alleen een prachtig uitzicht maar ook handige navigatiepunten. Een groen lichtbaken assisteert schepen in hun navigatie in dit gebied, zoals aangegeven op nautische kaart D-453.

Luxueuze woongebied

De aantrekkingskracht van Puerto Deportivo Sotogrande wordt verder versterkt door de nabijheid van luxueuze woongebieden en de voortreffelijke golfvoorzieningen. Een bezoek aan deze haven biedt niet alleen een maritieme ervaring, maar ook toegang tot exclusieve woonwijken en wereldberoemde golfbanen.

Of het nu gaat om ontspanning aan het water, genieten van luxe accommodaties, of het spelen van een rondje golf op een internationaal gerenommeerde baan, Puerto Deportivo Sotogrande biedt een uitgelezen kans. Kortom, deze haven is een must-visit bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van maritieme charme, luxe levensstijl en eersteklas golfmogelijkheden.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram