Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Kàran Bistró - Pozoblanco, Córdoba

Soles Guía Repsol: õ
Kàran Bistró

"Geniet van de heerlijke smaken bij Kàran Bistró in het hart van Pozoblanco, Córdoba. Waar culinaire creativiteit en gezelligheid samenkomen."

 

Kàran Bistró

Kàran Bistró, gelegen in het noorden van Córdoba, nodigt gasten uit voor een smaakvolle verkenning van de culinaire geneugten van Los Pedroches. Hoewel het restaurant van Carlos Fernández vooral bekend staat om zijn Iberische varken, biedt de menukaart ook ruimte aan oesters, paddenstoelen, rode tonijn en rundvlees. Naast ham en worstjes wordt het hele varken benut, inclusief filet, gestoofde wang, gerookte schouder en milanesa bereide koteletten, evenals speenvarkens. Dit alles wordt gepresenteerd in een eerlijke keuken, genoten te midden van witte muren, natuursteen, zichtbaar metselwerk en gewelfde plafonds.

Carlos Fernández en Andrea

Kàran is het persoonlijke project van Carlos Fernández, dat hij samen met zijn partner Andrea leidt. Het woord "KÀRAN" ontstaat uit de combinatie van hun namen, Karlos en Andrea. "BISTRÓ" betekent een klein eet- en wijnhuis.

Kijk op kwaliteit

Onze keuken vormt een verlengstuk van onze kijk op kwaliteit, waarbij we de locatie en traditie benutten als vertrekpunt om ons eigen culinaire vocabulaire te creëren. Als erfgoed van onze gastronomische achtergrond omarmen we de wortels, seizoensgebondenheid en productintegriteit om herinneringen op te roepen via de smaak, met een vleugje verrassing en moderniteit door de zorgvuldige fusie van het lokale landschap en de gastronomie. We streven ernaar dat een bezoek aan Kàran Bistró een unieke ervaring wordt.

Verse seizoensproducten

Onze techniek en productbenadering zijn gebaseerd op respect voor het product en beheersing van passende technieken. We werken met verse seizoensproducten, waardoor we onze gerechten aanpassen aan de veranderende natuur. De regio Los Pedroches biedt overvloedige natuurlijke hulpbronnen, een enorme gastronomische erfenis en rijkdom, uitgesproken seizoenen en unieke kwaliteitsgrondstoffen van lokale producenten. Deze producenten, waaronder boeren, veehouders en ambachtslieden, vormen de drijvende kracht achter plattelandsontwikkeling en zijn de ware essentie van onze keuken.

Traditie, technische en creatieve evoluties

Onze gerechten zijn gebaseerd op een keuken van directheid en frisheid, die respect toont voor traditie en tegelijkertijd technische en creatieve evoluties introduceert. Hierdoor wekken we nieuwe en oude emoties op bij de klant, gebaseerd op hun smaakherinneringen. Ter conclusie streven we ernaar om de lokale producten en producenten te eren, waardoor onze keuken diepgeworteld is in het landschap en respect toont voor het milieu.

Sterren-restaurants in Andalusië o.a. Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

 

Kàran Bistró

1 zon: Spaanse keuken

Pl. de la Constitución, 1, 14400 Pozoblanco, Córdoba, Spanje

+34 857 890 242

website

Faciliteiten & Diensten
  • Haard
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Private eetkamer
  • Terroirwijnen
logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram