Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

Festival de Málaga (Cine Español)

"Het Festival de Málaga brengt de magie van Spaanse cinema naar het hart van Andalusië, waar passie voor film en culturele rijkdom samenkomen."

Festival de Málaga

Het Festival de Málaga, opgericht in 1998, heeft zich in elke editie ingespannen om verschillende doelen te bereiken. Het hoofddoel is het bevorderen van de verspreiding en promotie van de Spaanse filmindustrie. Daarnaast streeft het ernaar zich te vestigen als een nationaal en internationaal referentiepunt op het gebied van cinematografische evenementen.

Het festival beperkt zich niet alleen tot vertoningen, omdat het ook talloze cycli, tentoonstellingen en parallelle activiteiten organiseert. Op deze manier fungeert het als een etalage voor de filmcultuur, waarbij de diversiteit en rijkdom van de audiovisuele productie in het Spaans worden getoond. Bovendien streeft het naar het bereiken van een breed publiek, met de nadruk op het presenteren van een gevarieerd panorama dat verschillende genres en stijlen omvat.

Internationale dimensie

Hoewel het Festival de Málaga als voornaamste doel heeft de Spaanse film te promoten, heeft het ook een internationale dimensie. Het zoekt naar bekendheid binnen de wereldwijde filmgemeenschap door de zichtbaarheid van lokale werken en talenten te bevorderen op een breder podium.

De relevantie van het festival beperkt zich niet alleen tot de filmwereld; het draagt ook bij aan de culturele en toeristische ontwikkeling van Málaga. De stad profiteert door zich te profileren als een open en culturele plek, verrijkt door de viering van dit gerenommeerde evenement.

In zijn streven naar voortdurende aandacht voor opleiding, creativiteit en innovatie, onderscheidt het Festival de Málaga zich door zijn dynamische karakter. Het blijft voortdurend evolueren en transformeren om zich aan te passen aan de veranderende trends in de filmwereld.

Besluit

Samenvattend, het Festival de Málaga, in zijn zesentwintigste editie, staat als een cruciale katalysator voor de Spaanse film. Zijn toewijding aan diversiteit, innovatie en promotie, zowel op nationaal als internationaal niveau, maakt het een onmisbaar evenement op de filmkalender.

meer info: website

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram