Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

LÚ Cocina y Alma

Michelin sterrenrestaurant: * - Soles Guía Repsol: õõ

Lú, Cocina y Alma

Achterhoede avant-garde

Chef Juanlu Fernández, een liefhebber van langzaam koken boven een houtvuur, omschrijft zijn stijl als "achterhoede avant-garde". Deze benadering benadrukt zijn eigen, enigszins gekke interpretatie van koken, gebaseerd op de Franse keuken, maar met de nadruk op de beste ingrediënten uit Andalusië. In zijn aantrekkelijke restaurant, ontworpen door de Mexicaanse architect Jean Porsche, streeft hij ernaar de ervaring te personaliseren door gasten te betrekken bij het creatieve proces, aangezien de keuken volledig zichtbaar is vanuit de eetzaal. Dit komt tot uiting in twee perfect omschreven proefmenu's: "Duxende", dat de ziel van het restaurant belichaamt, en "El Festín", een reis door de zintuigen waarbij gasten de geschiedenis en recepten van de regio ontdekken.

koken met ziel

Chef Juanlu Fernández beschrijft zijn keuken als "koken met ziel, in staat om ons terug te brengen in de tijd en naar een andere ruimte via herinneringen en herinnering". De nadruk ligt op het creëren van een culinaire ervaring die niet alleen smaakpapillen prikkelt, maar ook emotionele connecties tot stand brengt. Zijn restaurant, vakkundig ontworpen door architect Jean Porsche, biedt een unieke setting waar gasten direct betrokken worden bij het culinaire proces, met een volledig zichtbare keuken vanuit de eetzaal.

"Duxende" en "El Festín"

De twee kenmerkende proefmenu's, "Duxende" en "El Festín", zijn perfecte weerspiegelingen van Chef Juanlu Fernández's culinaire meesterschap. "Duxende" wordt beschreven als de ziel van het restaurant, terwijl "El Festín" een meeslepende reis is door de zintuigen, waar gasten de rijke geschiedenis en authentieke recepten van de regio ontdekken. Beide menu's beloven een onvergetelijke ervaring, doordrenkt met de unieke smaken van Franse en Andalusische invloeden.

De wijnarrangementen

De wijnarrangementen, genaamd "Parallelle Werelden" en "Onze Maximale Expressie", bieden een boeiende introductie tot lokale wijnen en sherry's. Deze zorgvuldig geselecteerde pairings versterken de culinaire reis en brengen de diversiteit van de regio tot leven. Voor een onvergetelijke en persoonlijke culinaire ervaring is een bezoek aan Chef Juanlu Fernández's restaurant een absolute must.

Enkele van de vele Sterrenrestaurants in Andalusië: Aponiente, Noor, Bardal, Skina, Messina, Kaleja, Cañabota, Baga, BACK en Nintai | Michelin Gids, Guía Repsol

LÚ Cocina y Alma

1 ster, 2 sterren: Veredelde keuken, Modern

Zaragoza 2, Jerez de la Frontera, 11402, Spanje

+34 695 40 84 81

website

Faciliteiten & Diensten
  • Airconditioning
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram