Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VIND JE ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Omarmen van de feestelijke frenzy: Black Friday traditie vestigt zich in Spanje

Black Friday, een in Amerika geboren traditie, heeft zich stevig gevestigd als een wereldwijd fenomeen dat grenzen en culturen overstijgt. Wat begon als een winkeluitverkoop na Thanksgiving in de Verenigde Staten, is nu een reikhalzend verwacht evenement geworden in Spanje. Terwijl de countdown naar Kerstmis begint, kunnen Spaanse shoppers ongelooflijke kortingen en promoties verwachten tijdens de jaarlijkse Black Friday-verkoop, die dit jaar loopt van 20 tot 27 november, met als hoogtepunt het online winkelspektakel bekend als Cyber Monday.

De Spaanse Odyssee van Black Friday

De introductie van 'Black Friday Week' in Spanje in 2011 markeerde een significante verschuiving in het winkellandschap van het land. Traditioneel gevierd op de vierde vrijdag van november, is deze winkelgekte nu uitgebreid tot meer dan één dag, waardoor consumenten voldoende tijd hebben om het perfecte cadeau te vinden voor het aanstaande vakantieseizoen.

Deelname van Grote Winkelketens

Vooraanstaande Spaanse winkelreuzen hebben de Black Friday-traditie omarmd, waardoor het een week durend feest van besparingen wordt. Toonaangevende ketens zoals El Corte Ingles, FNAC, Decathlon en vele anderen bereiden zich voor om aanzienlijke kortingen aan te bieden en shoppers te verleiden met een breed scala aan producten, variërend van elektronica en kleding tot huisartikelen.

Aftrap van de Kerstinkopen

Black Friday in Spanje markeert niet alleen het begin van aanzienlijke besparingen, maar dient ook als de onofficiële aftrap voor het kerstinkoopseizoen. Consumenten kunnen profiteren van verlaagde prijzen om de ideale geschenken voor hun dierbaren veilig te stellen en de feeststemming in hun aankopen te injecteren.

Verlengde Verkoopperiode

Hoewel Black Friday zelf op 24 november valt, kiezen veel winkeliers in Spanje voor een meer uitgebreide aanpak door hun verkoopperiode te verlengen. Vanaf maandag 20 november kunnen shoppers kortingen ontdekken, waardoor een winkelvenster ontstaat dat duurt tot 27 november. Deze verlengde periode biedt flexibiliteit voor individuen om hun aankopen op hun gemak te plannen.

Cyber Monday: De Grote Finale

Terwijl de opwinding rond Black Friday zijn hoogtepunt bereikt, komt de grand finale met Cyber Monday op 27 november. Online retailers zullen exclusieve verkopen lanceren, waarbij consumenten worden aangemoedigd om hun winkeltocht voort te zetten vanuit het comfort van hun huis. Deze digitale verlenging van Black Friday zorgt ervoor dat er geen steen onberoerd blijft voor degenen die op zoek zijn naar de beste deals.

Kansen Buiten het Winkelen

Black Friday in Spanje draait niet alleen om het vinden van producten met korting. Voor degenen die overwegen om met Kerstmis op reis te gaan, zou dit het geschikte moment kunnen zijn om vluchten te boeken. Luchtvaartmaatschappijen, waaronder Ryanair, nemen vaak deel aan Black Friday en bieden reizigers verleidelijke deals en kortingen om vakantiereizen betaalbaarder te maken.

Terwijl Spanje vol enthousiasme de Black Friday-traditie omarmt, bereidt het land zich voor op een week durend feest van besparingen, waarbij de feeststemming wordt ingeluid en het kerstinkoopseizoen van start gaat. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau of een vakantieuitje plant, Black Friday in Spanje biedt consumenten tal van kansen om optimaal te profiteren van dit wereldwijde winkelfenomeen.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram