Antequera in Spanje organiseert van 5 mei tot 7 mei een liefdadigheidsbierproeverij

Antequera, organiseert van 5 tot 7 mei een liefdadigheidsbierproeverij. Het evenement wordt georganiseerd door de lokale brouwerij, Cerveza Victoria, en alle opbrengsten gaan naar het ondersteunen van gezinnen in nood in de regio.

De bierproeverij vindt plaats bij het hoofdkantoor van de brouwerij in Antequera en biedt een selectie van verschillende bieren uit het portfolio van het bedrijf, waaronder hun populaire Victoria Blonde Ale en Victoria IPA. Bezoekers krijgen de gelegenheid om elk bier te proeven en meer te leren over het brouwproces en de geschiedenis van het bedrijf.

Naast de bierproeverij zijn er ook verschillende voedselkramen en live muziekoptredens gedurende de drie dagen van het evenement. Lokale restaurants en voedselproducenten laten hun specialiteiten zien, waardoor bezoekers de kans krijgen om enkele van de beste gerechten uit de regio te proeven.

Het evenement is open voor iedereen en kaartjes zijn online of aan de deur verkrijgbaar. De organisatoren moedigen bezoekers aan om hun eigen herbruikbare bekers mee te nemen om afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Cerveza Victoria produceert al sinds 1928 hoogwaardige bieren in Antequera en is een gerespecteerd lid van de lokale gemeenschap. Het bedrijf zet zich in om terug te geven aan de gemeenschap en heeft in het verleden verschillende liefdadigheidsevenementen georganiseerd.

Over het algemeen belooft het liefdadigheidsbierproeverij-evenement een leuke en lonende ervaring te zijn voor bezoekers, terwijl het ook een geweldig doel ondersteunt.
Meer Spanje nieuws, klik hier

Foto (c) VIVAndalusia