Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

BENAHAVIS WORDT OVERSPOELD MET MICHELIN STERRENCHEFS

Het belooft een druk jaar te worden voor het kleine dorpje Benahavis met twee belangrijke evenementen in het voorjaar die nationale koppen zullen halen. Het eerste evenement deze maand is het prestigieuze Chefs For Children-evenement, dat geld inzamelt voor terminaal zieke kinderen, georganiseerd door de Benahavis kookschool en het Anantara Villa Padierna Spa hotel. Het evenement zal de grootste sterren van de Spaanse gastronomische scene samenbrengen.

Naast negen drie-sterren Michelin-meesters, waaronder Elena Arzak, Eneko Atxa en Angel León, zullen er nog 38 andere Michelin-sterren chefs zijn, die heerlijke gerechten zullen serveren tijdens een galadiner dat geld inzamelt voor terminaal zieke kinderen. Het evenement, gesponsord door Porsche, Joselito ham en de Diputacion de Malaga, kost 350 euro per persoon, maar zal zeker een maaltijd zijn om nooit te vergeten.

Het evenement is ten bate van de Pequeno Deseo Foundation, opgericht in 2000. De chefs zullen workshops geven aan 150 lokale leerlingen van de Atalaya en Daidin scholen. Naast dat kinderen de kans krijgen om te koken met de topchefs van Spanje, zullen ze ook leren over gezonde voeding en smaakcombinaties om mee naar huis te nemen. Studenten van de Benahavis kookschool en docenten van de Le Cordon Bleu school in Madrid zullen ook helpen.

ChefsForChildren zal plaatsvinden op 24 april 2023 in het Hotel Anantara Villa Padierna Palace Benahavís Marbella Resort. Het evenement zal de beste koks van ons land bij elkaar brengen in een gastronomisch forum dat zal eindigen met een uitzonderlijk galadiner voor het goede doel met een buitengewoon menu.
meer info en tickets: chefsforchildren.es/

In mei zal het dorpje voor het eerst de populaire nationale trailbike competitie hosten. Het Campeonato de Espana de Trial zal door de nabijgelegen heuvels rijden op 28 mei.(c) Foto Rene Asmussen

Meer Spanje nieuws

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram