"Festival del Viento" (Festival van de Wind)

Malaga, zal dit weekend de grootste vliegerexpositie ter wereld organiseren. Het evenement trekt vliegerliefhebbers van over de hele wereld aan en belooft een spectaculair spektakel te worden.

De expositie, bekend als het "Festival del Viento" (Festival van de Wind), zal plaatsvinden op het strand van Playa de la Malagueta op 30 april en 1 mei 2023. Het festival zal meer dan 500 vliegers van verschillende vormen en maten bevatten, waaronder traditionele vliegers, stuntvliegers en gigantische opblaasbare vliegers. De vliegers zullen worden gevlogen door deskundige vliegeraars, die een ongelooflijke display van vaardigheid en creativiteit zullen laten zien.

Bezoekers van het festival kunnen een leuke dag verwachten voor het hele gezin. Naast de vliegerexpositie zijn er live muziek, voedselkraampjes en een scala aan activiteiten voor kinderen, waaronder workshops voor het maken van vliegers en gezichtsschilderingen.

Het Festival del Viento wordt al meer dan een decennium in Malaga gehouden en is een van de populairste evenementen van de stad geworden. Het wordt georganiseerd door de lokale overheid in samenwerking met vliegerliefhebbers en heeft als doel de kunst en cultuur van het vliegeren te promoten.

Malaga is een populaire toeristische bestemming die bekend staat om zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en levendige cultuur. De stad herbergt een scala aan musea en kunstgaleries, waaronder het Picasso Museum, dat een collectie werken van de beroemde Spaanse kunstenaar herbergt.

Als je van plan bent om naar Malaga te reizen, zorg er dan voor dat je het Festival del Viento bekijkt en de sensatie en schoonheid van het vliegeren op een van de meest iconische stranden van de stad ervaart.
meer Spanje nieuws klik hier

(c) Foto door APG Graphics:
https://www.pexels.com/nl-nl/foto/foto-van-pointing-man-kitesurfing-1705264/