Het Internationale Festival van Muziek en Dans van Granada 2023

Het Internationale Festival van Muziek en Dans van Granada is een van de meest prominente culturele evenementen in Spanje en zal plaatsvinden in de zomer van 2023. Dit prestigieuze festival brengt gerenommeerde artiesten op het gebied van muziek en dans van over de hele wereld samen in de historische stad Granada.

Het festival, dat wordt gehouden op iconische locaties in de stad zoals het Paleis van Karel V in het Alhambra en het Teatro Isabel la Católica, biedt een breed scala aan optredens en evenementen. Bezoekers krijgen de kans om te genieten van concerten met klassieke muziek, eigentijdse muziek, flamenco en diverse vormen van dans, variërend van klassiek ballet tot hedendaagse en traditionele dans.

Jaarlijks trekt het Internationale Festival van Muziek en Dans van Granada duizenden liefhebbers van muziek en dans, zowel nationaal als internationaal. De combinatie van de historische schoonheid van Granada en de artistieke excellentie van de uitgenodigde artiesten zorgt voor een unieke culturele ervaring.

Naast de belangrijkste concerten en optredens, biedt het festival ook een scala aan aanvullende activiteiten, zoals lezingen, exposities en workshops. Deze activiteiten bieden bezoekers de kans om zich verder onder te dompelen in de wereld van muziek en dans en om de artiesten en hun creatieve proces van dichtbij te leren kennen.

Het Internationale Festival van Muziek en Dans van Granada is een evenement dat artistieke excellentie bevordert en bijdraagt aan de culturele verrijking van de stad. Tijdens de zomer van 2023 krijgen liefhebbers van muziek en dans de gelegenheid om te genieten van dit prominente festival in het unieke kader van de stad Granada.

U kunt het programma van de 72e editie van het Festival van Granada raadplegen, dat plaatsvindt van 21 juni tot 19 juli 2023.  https://granadafestival.org/programa/

Dit jaar zullen er twee buitengewone concerten plaatsvinden op 9 en 13 juni.
Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto granadafestival.org