Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Het oude Mercado de Abastos in Estepona heropent deuren

Mercado de Abastos in Estepona

Het oude Mercado de Abastos voedselmarkt in Estepona, gelegen aan Calle Villa en gebouwd in 1949, heeft zijn deuren heropend als een gastronomische en sociale ruimte. Na twee jaar gesloten te zijn geweest voor het publiek, heeft Nation Food het beheer overgenomen van de 950 vierkante meter grote ruimte in het stadscentrum om de smaken van de lokale keuken te combineren met nieuwe internationale smaken.


De markt zal geopend zijn van 12 uur 's middags tot middernacht en zal plaats bieden aan 140 gasten binnen en 140 op het terras. Volgens het bedrijf zal de gemiddelde kosten van een maaltijd per persoon, inclusief drankjes, ongeveer 35 euro bedragen.

Mislukte poging


In 2018 was er een mislukte poging om de locatie om te bouwen tot een gourmetvoedselmarkt, maar dit werkte niet, ondanks de uitgebreide renovatie van de faciliteiten voor de oorspronkelijke heropening. Pas onlangs heeft de gemeenteraad het contract voor de 20-jarige openbare concessie van het gebouw in zijn nieuwe opzet formeel vastgelegd.

Breed scala aan bezoekers


Omdat de markt een centrale locatie heeft in Estepona, trekt het een breed scala aan bezoekers aan, zowel lokale bewoners als toeristen die geïnteresseerd zijn in een unieke culinaire ervaring. Bovendien biedt de combinatie van lokale en internationale gerechten een divers menu voor fijnproevers.

Nation Food


Maar ondanks eerdere mislukkingen, heeft Nation Food de uitdaging aangenomen om de markt nieuw leven in te blazen, met de hoop een blijvende impact te maken in de culinaire scene van Estepona. Met een uitgebreide ervaring in het beheren van gastronomische ruimtes, zijn ze vastbesloten om dit project tot een succes te maken.


Net als andere vergelijkbare concepten in Europa en daarbuiten, richt de heropende markt zich op het bieden van meer dan alleen een plek om te eten. Het is een ontmoetingsplaats geworden waar mensen samenkomen om te genieten van goed eten, gezelschap en een levendige sfeer.

Conclusie


Ter conclusie, de heropening van de Mercado de Abastos in Estepona als een foodie ruimte is een veelbelovende ontwikkeling voor zowel de lokale gemeenschap als de toeristische sector. Met Nation Food aan het roer, is de toekomst van deze gastronomische bestemming helder en smaakvol.

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram