Los Naranjos Padel Club: Een Paradepaardje voor Marbella

Los Naranjos Golf Club in Marbella, Spanje, zet een ambitieuze stap met de bouw van het grootste padelclubcomplex in Andalusië en een van de drie grootste in heel Spanje. Het project, ontworpen door architecten Carlos Rodriguez Guirado, Pablo Atienza Jimenez en Juan María Blazquez, belooft niet alleen variatie in clubdiensten en waarde voor leden, maar ook om gezinnen aan te trekken en een Europees padelreferentiepunt te worden.

Een Uniek Sportcentrum op 20.000m2 Land

Los Naranjos Padel Club, gelegen aan de zuidzijde van het Los Naranjos-terrein langs de Avenida Valle Inclán, zal een oppervlakte van 20.000m2 beslaan. Het masterplan omvat de bouw van 17 padelbanen, waaronder 12 buitenbanen, 4 semi-overdekte banen en een centrale baan met de categorie World Padel Tour. Daarnaast komen er 2 pickleballbanen en een clubhuis van 1000 m2 met een bar-restaurant, een fitnessruimte, fysiotherapiegebied, een gespecialiseerde padel- en pickleballwinkel en kleedkamers. De verwachte oplevering is binnen 15 maanden, waardoor het project mogelijk tegen de zomer van 2024 gereed is.

Een Trekpleister voor Sportliefhebbers en Nieuwe Marbella-bewoners

De combinatie van hoogwaardige sportfaciliteiten en een eersteklas golfbaan maakt Los Naranjos Padel Club tot een geweldige attractie voor de snelgroeiende groep mensen die Marbella bezoeken om tweede woningen te kopen of permanent te verhuizen. De nieuwe sportfaciliteit belooft niet alleen een ontmoetingspunt te worden voor lokale padelspelers, maar ook voor de steeds groter wordende groep "padeltoeristen". Julián Romaguera benadrukt dat padel tussen 2019 en 2021 in Spanje met 13% is gegroeid en wereldwijd terrein wint. Los Naranjos is vastbesloten om deel uit te maken van deze groei en streeft ernaar een referentiepunt te worden op het gebied van golf, sport en gezondheid.

State-of-the-Art Faciliteiten voor Spelers van Alle Niveaus

De padelbanen worden gebouwd met de nieuwste materialen en technologieën van topkwaliteit. Het project belooft niet alleen een grote aantrekkingskracht te hebben op lokale spelers, maar ook op de groeiende markt van "padeltoeristen". Julián Romaguera benadrukt het belang van het aanbieden van hoogwaardige sportdiensten en wijst erop dat padel in Spanje het op één na meest beoefende sport is. Het Los Naranjos Padel Club zal een uniek ontmoetingspunt zijn voor gezinnen en individuen, met professionele instructeurs voor padeltennis en pickleball. Er zullen trainingsprogramma's zijn voor alle niveaus, zomerstages en hoge normen voor sportbeoefening. Pickleball, sinds 1965 een populaire sport in de Verenigde Staten, zal ook geïntroduceerd worden op de Costa del Sol, waardoor er een innovatieve mix ontstaat van verschillende racket- en padeldisciplines die zowel individueel als in paren gespeeld kunnen worden.

Met Los Naranjos Padel Club wordt Marbella niet alleen de thuisbasis van een eersteklas golfbaan, maar ook van een ultramoderne sportfaciliteit die de lokale gemeenschap en sportliefhebbers van over de hele wereld zal aantrekken.

Meer Spanje nieuws, klik hier

(c) foto en meer info: https://losnaranjospadel.com/