Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

ANTEQUERA IN SPANJE ORGANISEERT VAN 5 MEI TOT 7 MEI EEN LIEFDADIGHEIDSBIERPROEVERIJ

Antequera, organiseert van 5 tot 7 mei een liefdadigheidsbierproeverij. Het evenement wordt georganiseerd door de lokale brouwerij, Cerveza Victoria, en alle opbrengsten gaan naar het ondersteunen van gezinnen in nood in de regio.

De bierproeverij vindt plaats bij het hoofdkantoor van de brouwerij in Antequera en biedt een selectie van verschillende bieren uit het portfolio van het bedrijf, waaronder hun populaire Victoria Blonde Ale en Victoria IPA. Bezoekers krijgen de gelegenheid om elk bier te proeven en meer te leren over het brouwproces en de geschiedenis van het bedrijf.

Naast de bierproeverij zijn er ook verschillende voedselkramen en live muziekoptredens gedurende de drie dagen van het evenement. Lokale restaurants en voedselproducenten laten hun specialiteiten zien, waardoor bezoekers de kans krijgen om enkele van de beste gerechten uit de regio te proeven.

Het evenement is open voor iedereen en kaartjes zijn online of aan de deur verkrijgbaar. De organisatoren moedigen bezoekers aan om hun eigen herbruikbare bekers mee te nemen om afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Cerveza Victoria produceert al sinds 1928 hoogwaardige bieren in Antequera en is een gerespecteerd lid van de lokale gemeenschap. Het bedrijf zet zich in om terug te geven aan de gemeenschap en heeft in het verleden verschillende liefdadigheidsevenementen georganiseerd.

Over het algemeen belooft het liefdadigheidsbierproeverij-evenement een leuke en lonende ervaring te zijn voor bezoekers, terwijl het ook een geweldig doel ondersteunt.
Meer Spanje nieuws, klik hier

Foto (c) VIVAndalusia

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram