Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Candlelight navidad: kerstsoundtracks in Carmen de Los Mártires

BANDAS SONORAS NAVIDEÑAS EN CARMEN DE LOS MÁRTIRES, GRANADA: 16/12/2023

In de majestueuze stad Granada, Spanje, brengt elke kerst een mix van culturele tradities, historische charme en natuurlijk de magie van muziek met zich mee. Te midden van deze feestelijke sfeer onderscheidt het evenement "Candlelight Navidad" zich als een unieke ervaring die de architectonische schoonheid van Carmen de los Mártires combineert met betoverende melodieën van kerstsoundtracks.

Carmen de los Mártires

Carmen de los Mártires, een oud klooster en historische tuin aan de voet van de Alhambra, dient als het perfecte decor voor dit speciale evenement. De gotische architectuur en weelderige tuinen creëren een magische omgeving die zich leent voor het vieren van Kerstmis op een unieke manier.

Kerstsoundtracks

Muziek heeft altijd een essentiële rol gespeeld in het vieren van het kerstseizoen, en het repertoire van "Candlelight Navidad" vormt daarop geen uitzondering. De kerstsoundtracks die tijdens dit evenement worden uitgevoerd, nemen de aanwezigen mee naar een wereld van feestelijke emoties en dierbare herinneringen.

Onder de geselecteerde stukken bevinden zich tijdloze klassiekers zoals "Noche de Paz", "Jingle Bells" en "Adeste Fideles". Deze melodieën, uitgevoerd door getalenteerde musici in zo'n schilderachtige omgeving, krijgen een nieuwe dimensie die het publiek omhult in de essentie van het seizoen.

Intieme sfeer met kaarsen

Wat "Candlelight Navidad" echt bijzonder maakt, is de intieme sfeer gecreëerd door het kaarslicht. Het zachte schijnsel van de kaarsen verlicht Carmen de los Mártires en voegt een magisch tintje toe aan de muzikale ervaring. Bezoekers krijgen de kans om zich onder te dompelen in de muziek terwijl ze ontspannen te midden van de serene omgeving van deze oude locatie.

Culturele impact

Dit evenement viert niet alleen de muziek en Kerstmis, maar benadrukt ook het rijke culturele erfgoed van Granada. De keuze voor een historische locatie zoals Carmen de los Mártires dient als een herinnering aan het belang van het behouden en waarderen van het architecturale erfgoed van de stad.

"Candlelight Navidad: Kerstsoundtracks in Carmen de los Mártires" biedt inwoners van Granada en bezoekers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de magie van Kerstmis op een unieke en onvergetelijke manier. Door de fusie van muziek, kaarslicht en historische omgeving creëert dit evenement een kerstervaring die werkelijk onuitwisbaar is. Door verleden en heden te verenigen, staat "Candlelight Navidad" als eerbetoon aan het rijke culturele erfgoed van Granada en als een betoverende viering van het feestseizoen.

Meer Spanje nieuws, klik hier

foto en meer info 

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram