Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Celine Dion tribute van January Butler

Save the date: vrijdag 27 oktober, 20u -  Auditorio Municipal De Vera

In het hart van Vera, een klein stadje in Spanje, is de opwinding voelbaar terwijl Celine Dion-fans reikhalzend uitkijken naar een betoverende avond vol muziek en nostalgie. January Butler, een levenslange bewonderaar van de legendarische Canadese zangeres, is begonnen aan een opmerkelijke reis om eer te bewijzen aan haar idool via een sensationele Celine Dion tribute-act. Het optreden, georganiseerd door de Vera and District Lions, is niet zomaar een concert, maar een oprecht eerbetoon aan de artieste die miljoenen harten over de hele wereld heeft geraakt.

De tribute-act van January Butler heeft niets minder dan een sensatie teweeggebracht, waarbij ze wereldwijd publiek heeft betoverd. Haar toewijding om de magie van Celine Dion's muziek te herbeleven, is duidelijk in elke noot die ze zingt. Dit specifieke optreden in Vera is een belangrijke stop op haar succesvolle tour, die lof en bewondering heeft gekregen van fans en critici.

Een van de belangrijkste elementen die January Butler's tribute-act echt uitzonderlijk maken, is de samenwerking met tenor Jesús Hernández. Jesús's krachtige en melodieuze stem vult perfect de vertolking van Celine Dion's tijdloze klassiekers door January aan. Hun harmonieuze samenwerking voegt een extra laag van briljantie toe aan de voorstelling, waarbij ze de essentie vastleggen van Celine Dion's iconische duetten.

Voor fans die deze buitengewone eerbetoon aan Celine Dion willen bijwonen, zijn kaartjes beschikbaar voor slechts 10 euro. Je kunt je plek veiligstellen bij Emporio de Zoe, handig gelegen naast het Ayuntamiento in Vera. Het is een kans om de magie van de muziek van Celine Dion te herbeleven en te genieten van het betoverende optreden van January Butler en Jesús Hernández in de schilderachtige omgeving van Vera.

De Vera and District Lions hebben zich altijd toegewijd aan het dienen van hun gemeenschap, en het organiseren van dit onvergetelijke Celine Dion tribute-optreden getuigt van hun toewijding om vreugde te brengen in de harten van de inwoners en bezoekers van Vera. De Lions, bekend om hun filantropische inspanningen, bieden niet alleen een avond entertainment, maar dragen ook bij aan de culturele verrijking van de stad.

Naarmate de datum van het optreden dichterbij komt, blijft de opwinding toenemen en worden kaartjes snel verwacht uitverkocht te raken. De toewijding van January Butler om Celine Dion's erfenis te eren via haar tribute-act getuigt van de blijvende kracht van muziek om mensen te verenigen en te inspireren. Het is een avond die belooft gevuld te zijn met nostalgie, emotie en de tijdloze melodieën die van Celine Dion een muzikale icoon hebben gemaakt.

Dus, markeer je kalenders en maak je weg naar Vera voor een onvergetelijke avond vol muziek en herinneringen. January Butler en Jesús Hernández staan klaar om je mee te nemen op een muzikale reis die je zal achterlaten met een hart vol emotie en een diepe waardering voor de muziek van Celine Dion. Mis dit buitengewone eerbetoon aan de Koningin van de Melodie niet. Koop vandaag nog je kaartjes en laat de muziek van Celine Dion voortleven in je hart.
Meer Spanje nieuws, klik hier

Celine Dion Tribute

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram