Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Concierto de Año Nuevo betoveren Estepona

De zinderende melodieën van de Concierto de Año Nuevo betoveren Estepona op 4 januari, gepresenteerd door de Orquesta Filarmónica de Málaga. Onder leiding van maestro Cristóbal Soler en met de betoverende stem van mezzosopraan Lorena Valero, belooft dit benefietconcert voor Cruz Roja een onvergetelijke avond vol muzikale pracht.

Waarom dit evenement niet missen? Omdat de opbrengst naar het nobele doel van Cruz Roja gaat, waardoor uw aanwezigheid niet alleen een feest voor de zintuigen is, maar ook een daad van mededogen en solidariteit.

Net als de diverse composities op het programma, variërend van de vrolijke polka's van J. Strauss (zoon) tot de lyrische werken van F. A. Barbieri, belooft dit concert een reis door de rijke geschiedenis van Europese zarzuela en operette.

Maar er is meer! Het Teatro Auditorio Felipe VI, een prachtige locatie in Estepona, biedt het perfecte decor voor deze muzikale belevenis. Een avond vol harmonie, begeleid door de bruisende klanken van F. Lehár en de meesterlijke stukken van V. Lleó.

Omdat de verkoop van kaartjes zowel aan de taquilla als via de webpagina van TAF Estepona beschikbaar is, is toegang tot dit buitengewone evenement eenvoudig en handig.

Ter conclusie, laat het nieuwe jaar sprankelen met deze weergaloze muzikale reis. Doe mee, geniet van de klanken en draag bij aan het goede doel - een harmonieuze start van het jaar 2023!

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram