Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

De culinaire reis bij Restaurante Messina * Michelin sterren

* Messina, gevestigd in Marbella, is een culinaire droom gerealiseerd door chef Mauricio Giovanini en zijn vrouw, sommelier en restaurantmanager Pía Ninci. Oorspronkelijk afkomstig uit Argentinië, heeft Giovanini zijn creativiteit ontplooid door een eigenzinnige culinaire stijl te ontwikkelen.

Europese als Latijns-Amerikaanse en mediterrane gastronomische tradities

In de keuken streeft hij naar harmonie en de zuiverheid van elke smaak, puttend uit zowel Europese als Latijns-Amerikaanse en mediterrane gastronomische tradities. Opmerkelijk is zijn speciale aandacht voor het Libanese culinaire erfgoed. Wat deze culinaire ervaring echt uniek maakt, is het inzicht van de chef dat de essentie van smaak rust in de vloeibare component van voedsel.

Giovanini benadrukt het gebruik van pure sappen en hun derivaten, zoals concentraten en crèmes, als kernaspecten van zijn creaties. Dit concept, geïnspireerd door het besef dat smaak diep verankerd is in vloeistoffen, heeft zijn culinaire aanpak gevormd. Vandaag de dag blijft hij deze benadering evolueren, met een extra focus op natuurlijke verdikkingsmiddelen.

Culinaire reis

De culinaire reis bij * Messina is een ontdekkingsreis door de rijke smaken van Europa, Latijns-Amerika en de Middellandse Zee, met een opvallende Libanese toets. Het restaurant heeft niet alleen gastronomisch succes bereikt, maar heeft ook een prestigieuze Michelin-ster verdiend.

Het is niet alleen de verfijnde keuken die indruk maakt, maar ook de toewijding aan voortdurende vernieuwing. Giovanini en zijn team demonstreren een voortdurend evoluerend begrip van smaak en textuur, met een passie voor natuurlijke verdikkingsmiddelen die de culinaire ervaring bij * Messina echt uniek maken. Kortom, een bezoek aan dit Michelin-sterrenrestaurant belooft een onvergetelijke reis door grenzeloze smaak en innovatie.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram