Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

DE GOLFBAAN VAN BAVIERA ORGANISEERT HET DERDE LIEFDADIGHEIDSTOERNOOI TEN BEHOEVE VAN DE AECC

De golfbaan van Baviera, gelegen in Caleta de Velez, in de Axarquía, maakt zich klaar voor het derde liefdadigheidstoernooi ten behoeve van de Spaanse Vereniging tegen Kanker (AECC). Dit spannende sportevenement staat gepland voor 17 juni en zal nauw verbonden zijn met de Solheim Cup, een internationaal gerenommeerd golftoernooi voor vrouwen.

Naast het boeiende golftoernooi krijgen de deelnemers en aanwezigen de kans om te genieten van een buitengewone culinaire ervaring. De gerenommeerde chef-kok Pablo Vega zal aanwezig zijn op het evenement om de aanwezigen te verrassen met een exclusieve cocktail en een speciaal dessert, beide bereid met producten uit de regio Axarquía.

De combinatie van golf en solidariteit belooft van dit toernooi een onvergetelijke ervaring te maken. De opbrengsten van het evenement zullen ten goede komen aan de AECC, een organisatie die zich inzet in de strijd tegen kanker en ondersteuning biedt aan patiënten en hun families die door deze ziekte zijn getroffen.

Dit liefdadigheidstoernooi op de golfbaan van Baviera biedt niet alleen golfliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van een spannende dag vol competitie, maar ook om bij te dragen aan een nobel doel. De AECC zal profiteren van de opbrengst, waardoor zij onderzoeksprogramma's, preventie en ondersteuning voor degenen die strijden tegen kanker kunnen voortzetten.

Kortom, het derde liefdadigheidstoernooi ten behoeve van de AECC, dat plaatsvindt op de golfbaan van Baviera op 17 juni, belooft een perfecte combinatie te zijn van sport, solidariteit en gastronomie. De deelnemers zullen genieten van een spannende competitie, vergezeld van de culinaire creativiteit van chef-kok Pablo Vega, terwijl ze bijdragen aan een nobel doel. Dit evenement toont opnieuw aan hoe sport zich kan verbinden met een goed doel en bewustwording en steun kan genereren voor degenen die het het meest nodig hebben.

Meer Spanje nieuws, klik hier

foto (c) www.bavieragolf.com

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram