Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

De majestueuze Romería del Rocío

 

El Rocio

(c) foto: www.andalucia.org

Laten we samen de essentie van de Andalusische cultuur vieren tijdens de majestueuze Romería del Rocío!
17-20 mei 2024

Stel je voor dat je wandelt langs eeuwenoude paden, tussen versierde karren en vergezeld door het vurige gezang van duizenden pelgrims. Dat is de Romería del Rocío, een evenement dat devotie, traditie en vreugde samenbrengt in het iconische dorp El Rocío, in Huelva.

In het hart van Andalusië is de Romería del Rocío een uniek spektakel dat teruggaat tot de 17e eeuw. Sindsdien hebben toegewijden van de Maagd van Rocío deze spirituele reis ondernomen vanuit alle hoeken van de regio, samenkomen in een ongeëvenaard feest dat de zintuigen en de ziel prikkelt.

El Salto a la Reja del Rocío

Het hoogtepunt van deze viering is "El Salto a la Reja del Rocío", een moment van diepe emotie en devotie. Stel je duizenden gelovigen voor die naar de kapel van de Maagd gaan. Klaar om over het hek te springen dat haar heilige altaar beschermt. Deze symbolische daad, die teruggaat naar een oude traditie. Dit is het hoogtepunt waar geloof en passie elkaar ontmoeten in een vurige omhelzing.

De Romería del Rocío is niet alleen een religieus evenement. Het is een culturele ervaring die de zintuigen prikkelt en de geest verrijkt. Van de traditionele klederdracht tot de traditionele muziek, elke hoek van het dorp El Rocío trilt van de essentie van Andalusië. Waarbij iedereen wordt uitgenodigd om zich onder te dompelen in de feestelijke en gastvrije sfeer.

Mei is de maand van het feest, de maand van de devotie, de maand van de Romería del Rocío. Het is een unieke kans om je onder te dompelen in de rijkdom van de Andalusische cultuur, om onvergetelijke momenten te beleven en herinneringen te creëren die voor altijd in het hart zullen blijven.

Sluit je aan bij de viering, sluit je aan bij de traditie, sluit je aan bij de Romería del Rocío. We wachten op je met open armen in dit feest van vreugde en spiritualiteit!

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram