Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

De strijd der kerstreuzen: Spanje, Portugal en Italië wedijveren om de hoogste kerstboom van Europa

De strijd der kerstreuzen: Spanje, Portugal en Italië wedijveren om de hoogste kerstboom van Europa

De Hoogten van Feestelijke Pracht Ontvouwd

Nu het feestseizoen nadert, heeft de race om de titel van de grootste kerstboom van Europa nieuwe hoogten bereikt, letterlijk en figuurlijk. Granada, Spanje, pronkt trots met een imposante kerstboom van maar liefst 57 meter, maar de concurrentie is hevig, met ook Portugal en Italië die azen op de hoogste eer. In deze feestelijke strijd werpt The Olive Press een naderende blik op de deelnemers en de verbluffende displays die zij presenteren.

Granada's Oogverblindende Spektakel: Een Boom van Epische Proporties

Het Nevada Shopping Centre, net buiten Granada, heeft zich opgeworpen als geduchte concurrent in de strijd om de hoogste kerstboom van Europa. Met trots staand op 57 meter, heeft deze kolossale naaldboom zijn plaats aan de top verdiend met een indrukwekkende reeks feestelijke versieringen. De boom is getooid met maar liefst 9.500 lampjes, 2.400 LED-strips en een verbazingwekkende 2.635 meter lichtgevend garen. Het resultaat is een betoverende, geanimeerde vertoning die de harten van toeschouwers boeit en het Nevada Shopping Centre omtovert tot een winterwonderland.

Portugal's Feestelijke Feest: Verlichting van de Concurrentie

Niet te overtreffen, gooit ook Portugal zijn hoed in de ring en claimt de gastheer te zijn van de hoogste kerstboom van Europa. De Portugese deelnemer, nog niet officieel gemeten, staat als een baken van feestelijke vreugde. Met nauwgezette aandacht voor detail streeft de kerstboom van Portugal ernaar een magische sfeer te creëren met een scala aan lichtjes, ornamenten en feestelijke versieringen. De strijd om suprematie is hevig, en Portugal blijft vastbesloten om te bewijzen dat zijn kerstboom een kracht is waarmee rekening moet worden gehouden.

Italië's Statige Spar: Een Tint van Elegantie

Ondertussen betreedt Italië de competitie met zijn eigen torenhoge symbool van kerstpracht. Italiaanse steden staan bekend om hun toewijding aan het creëren van prachtige kerstvertoningen, en de kerstboom is geen uitzondering. Met een mix van traditionele charme en moderne elegantie combineert de Italiaanse deelnemer klassieke versieringen met geavanceerde verlichtingstechnieken om een boom te creëren die de geest van het seizoen vastlegt.

Het Oordeel: Wie Regeert Echt Soeverein?

Terwijl de drie naties trots staan met hun respectieve kerstbomen, is de vraag die bij iedereen opkomt: wie wordt gekroond tot de ware kampioen van feestelijke pracht in Europa? Het antwoord blijft ontwijkend, want elke deelnemer brengt een unieke flair naar het feestseizoen.

In deze geestige competitie mag Granada, Spanje, dan wel de hoogste boom hebben, maar de echte winnaar is de collectieve geest van vreugde en viering die deze naties verenigt tijdens de magische tijd van het jaar. Of het nu gaat om de betoverende lichten van Granada, het feestelijke feest in Portugal of de elegante charme van Italië, één ding is zeker: Europa straalt van de betovering van Kerstmis, en de strijd der kerstreuzen voegt alleen maar toe aan de magie van het seizoen.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram