Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Día del turista y del residente (dag van de toerist en resident)

Zaterdag 30 september 2023,  Cómpeta

Een Multicultureel Feest met Muziek en Proeverijen van Eten

Dit jaar staat de stad Cómpeta klaar voor een uniek en opwindend feest op de Dag van de Toerist en de Inwoner, dat zal plaatsvinden op zaterdag 30 september 2023. Het thema van het evenement van dit jaar is "De Smaak van Cómpeta," en het zal ook dienen als een liefdadigheidsinzamelingsactie, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Cáritas en het Toda Ayuda Project in samenwerking met de Gemeenteraad van Cómpeta.

Cómpeta herbergt een levendige gemeenschap van ongeveer 36 nationaliteiten, wat het tot een echt diverse en multiculturele stad maakt. En wat is een betere manier om deze diversiteit te vieren dan door de universele taal van voedsel? Hier kom jij in beeld!

We nodigen inwoners van verschillende culturele achtergronden uit om deel te nemen aan dit speciale fondsenwervende evenement door een gerecht uit hun thuisland te bereiden en te delen. Het is een fantastische gelegenheid om het rijke palet aan smaken te laten zien dat onze gemeenschap vormt en om bij te dragen aan een goed doel.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, stuur ons dan een privébericht met je contactgegevens, inclusief je mobiele nummer. Binnen de komende week plannen we een vergadering om meer informatie te verstrekken en de logistiek voor de grote dag te coördineren.

Tot nu toe hebben we enthousiaste reacties ontvangen van 20 personen die graag hun culinaire talenten willen delen, en we hebben ook toezeggingen ontvangen van 6 muzikale acts die een levendige soundtrack aan de festiviteiten zullen toevoegen.

Dit belooft een geweldige dag van viering te worden ter ere van Cómpeta en zijn diverse en gastvrije inwoners. We hopen snel van je te horen als je geïnteresseerd bent om deel te nemen.

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
  • Tui
  • octopus
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram