Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

Ervaar de culinaire verwennerij van tomato huevo toro: de gastronomische route van 2023

De Tomato Huevo Toro Producentenvereniging van Guadalhorce, in samenwerking met de Plattelandsontwikkelingsgroep van Valle del Guadalhorce, presenteert trots de langverwachte "Tomate Huevo de Toro" Gastronomische Route voor 2023. Deze gastronomische reis viert de uitzonderlijke Tomato Huevo Toro en belooft een maand vol heerlijke smaken en creativiteit.

Met de Tomato Huevo de Toro in de hoofdrol van de zomerse oogst, neemt de Gastronomische Route deel van 48 gerenommeerde restaurants in Málaga hoofdstad, Costa del Sol en Valle del Guadalhorce. Van 28 juli tot 31 augustus kunnen liefhebbers van lekker eten genieten van een scala aan verrukkelijke gerechten die meesterlijk zijn bereid met de outdoor-gegroeide Tomato Huevo de Toro.

Het Araboka Plaza-restaurant was gastheer van de presentatie van de route, bijgewoond door geachte persoonlijkheden, waaronder Dª Esperanza Gonzalez Pazos, Plaatsvervanger van de Delegatie voor Duurzame Economische Ontwikkeling, en D. José María Bergillos, Secretaris-Generaal van de Delegatie van Landbouw, Visserij, Water en Plattelandsontwikkeling van Málaga. Het evenement toonde een indrukwekkend scala aan deelnemende gerechten en bood een verleidelijke voorproef van de culinaire reis die wacht.

Esperanza Gonzalez Pazos benadrukte het onwrikbare engagement van "Sabor a Málaga", het promotiemerk van de Provinciale Overheid van Málaga, bij het promoten van de Tomato Huevo de Toro. De gastronomische route toont niet alleen het opmerkelijke culinaire talent van de regio, maar ondersteunt ook lokale producenten en de primaire sector, wat bijdraagt ​​aan de economische groei van het gebied.

José María Bergillos benadrukte de bloeiende culinaire reputatie van de provincie en uitte trots op de wijdverbreide deelname van de restaurantsector van Málaga. Deze gastronomische route biedt mensen de mogelijkheid om te genieten van de unieke smaken van Tomato Huevo de Toro en tegelijkertijd duurzaamheid en werkgelegenheid te ondersteunen.

José Guerrero, President van de Tomato Huevo Toro, Fruit en Groente Vereniging van Guadalhorce, verlengde zijn dankbaarheid voor de samenwerkingsinspanningen bij het promoten van deze uitzonderlijke tomaat. De status van augustus als een toeristgerichte maand biedt een ideale gelegenheid voor zowel de lokale bevolking als bezoekers om de Tomato Huevo Toro te ontdekken en ervan te genieten.

De Gastronomische Route prikkelt niet alleen de smaakpapillen, maar bevordert ook een sterke band tussen boeren en restauranthouders en onderstreept het rijke culturele erfgoed van de provincie. Door deze culinaire reis komt de Tomato Huevo Toro naar voren als een baken van excellentie en symboliseert het de fijnste smaken van de regio.

Verspreid over 14 gemeenten in de provincie, waaronder Alhaurín de la Torre, Alhaurín el Grande, Málaga hoofdstad, Marbella en meer, ontvangt de "Tomate Huevo Toro" Gastronomische Route onwrikbare steun van de Provinciale Overheid van Málaga, Sabor a Málaga en de Junta de Andalucía. Terwijl bezoekers aan deze culinaire reis beginnen, gaan ze een avontuur aan dat de uitzonderlijke smaak van Tomato Huevo Toro viert en de levendige gastronomische cultuur van de regio belicht.
Foto en lijst deelnemende restaurants: www.tomatehuevotoroguadalhorce.com

Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
CheckYeni
  • Europ Assistance
  • ANWB
  • Vueling
  • Transavia
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas Cook en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide, of liever een actieve vakantie? Neem dan hier een kijkje.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben
CheckYeti

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram