Menu
Spanje VIVAndalusia

Spanje VIVAndalusia

IN HET NIEUWS UIT ANDALUSIË VINDT U ALTIJD IETS INTERESSANTS EN SPANNENDS OM TE LEZEN!

Ontdek de beste deals, steun ons en bezoek de websites van onderstaande sponsors:

FERIA DE LAS LAGUNAS, MIJAS

Mijas, een pittoresk stadje in Spanje, maakt zich klaar voor zijn langverwachte zomerfeest, de Feria de Las Lagunas. Het stadhuis heeft aangekondigd dat dit spannenden beginnen met het officiële inschakelen van de verlichting om 22.00 uur op woensdagavond.

De Feria de Las Lagunas, als eerste van drie zomerse feesten in Mijas, belooft een gevarieerd scala aan activiteiten te bieden voor mensen van alle leeftijden. Een van de belangrijkste attracties zijn de avondconcerten in de gemeentelijke 'caseta'. Op vrijdag zal de bekende Spaanse pop/rockband Los Toreros Muertos, die bekendheid verwierf tijdens de Movida Madrileña-tegenbeweging in de jaren 80, optreden. Op zaterdag zal Toteking, een vooraanstaande figuur in de Spaanse rapscene, het publiek vermaken. En op zondag zal El Canijo de Jerez, een flamenco-fusionartiest en voormalig lid van de geprezen flamenco-rockgroep Los Delinqüentes, zijn talenten tonen.

Naast de muzikale optredens zal de beurs een dorsdemonstratie en flamenco-optredens in de Peña Unión del Cante-club bevatten. Woensdag, bekend als 'kinderdag', biedt verlaagde prijzen voor de attracties op de kermis, zodat gezinnen van de festiviteiten kunnen genieten zonder de bank te breken.

Een opmerkelijke verandering dit jaar is de uitbreiding van stille periodes in het attractiegedeelte om kinderen met speciale behoeften tegemoet te komen. Op de openingsdag, tussen 19.00 en 21.00 uur, en gedurende de rest van de beurs, tussen 19.30 en 21.00 uur, zal er geen geluid of muziek zijn, zodat deze kinderen volledig kunnen deelnemen aan de activiteiten en de vreugde van de beurs kunnen ervaren.

Tijdens de dagbeurs, die plaatsvindt in El Cortijo Don Elías, kunnen bezoekers uitkijken naar boeiende kinderactiviteiten en meeslepende live muziek- en dansoptredens. Net als bij de concerten in de gemeentelijke caseta is de toegang tot deze evenementen gratis totdat de maximale capaciteit is bereikt.

Mijas bereidt zich vol enthousiasme voor op de Feria de Las Lagunas, een levendig feest dat bezoekers zal boeien met een rijk scala aan entertainment en culturele ervaringen. De beurs belooft een heerlijk evenement te worden voor zowel inwoners als toeristen, waarbij mooie herinneringen worden gecreëerd voor iedereen die aanwezig is.
Meer Spanje nieuws, klik hier

logo casa
Onze Tips
Vind je deze site leuk?
Inschrijven Nieuwsbrief
Info Casa VIVAndalusia
Vragen of Tips
Hier adverteren

AL IN VAKANTIESTEMMING? GOED ZO!

We hopen dat je vakantie volledig stressvrij en ontspannend zal zijn. Om ervoor te zorgen dat dit het geval is, willen we je enkele handige tips geven.

Eerst en vooral is het essentieel om vóór vertrek een degelijke reisverzekering, zoals ANWB en Europ Assitance af te sluiten. Deze biedt dekking voor medische kosten, bagageschade en auto-incidenten. Vergeet niet om ook de Europese ziekteverzekeringskaart aan te vragen bij je ziekenfonds of verzekeraar. Maak kopieën van belangrijke documenten, zoals je identiteitskaart, paspoort en autoverzekeringspapieren.

Indien je met het vliegtuig reist, is het slim om je vlucht tijdig te boeken om zeker te zijn van een zitplaats en om prijsstijgingen te vermijden. Voor reizen naar Casa VIVAndalusia is Malaga Airport (AGP) de beste keuze, bereikbaar vanuit verschillende luchthavens in België, Nederland en Duitsland. Vliegmaatschappijen zoals Transavia en Vueling hebben goede verbindingen vanuit Eindhoven (NL) of Brussel. Reserveer ook op tijd een parkeerplaats, EazzyPark en Parkos zijn betrouwbare opties, of regel een luchthaventransfer.

Gaat jouw voorkeur uit naar een kant en klare (All-In) Hotel of last-minute vakantie inclusief vlucht neem dan zeker een kijkje bij deze aanbieders Sunweb, Thomas CookCorendon Vliegvakanties en Transavia Holidays.

Indien je ter plaatse wilt rondreizen, overweeg dan om vooraf een auto te huren via bijvoorbeeld Alamo om zeker te zijn van beschikbaarheid. Onderhandel rechtstreeks met de verhuurmaatschappij, zonder tussenpersonen, om onaangename verrassingen bij de balie te voorkomen. Zorg ervoor dat je een creditcard op naam van de hoofdbestuurder hebt voor het ophalen van de huurauto.

Tot slot raden we aan om vooraf of ter plaatse enkele uitstapjes te plannen en tickets te boeken tegen de voordeligste prijzen via platforms zoals Tickets en Your Guide.

We wensen je een onvergetelijke vakantie toe!

klik op onderstaande logo's en ontdek wat onze partners te bieden hebben

VIVA ANDALUSIA - VAKANTIE ONDER DE SPAANSE ZON IN HET BESTE KLIMAAT VAN EUROPA

Spanje VIVAndalusia
Copyright © 2024 logiKa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram